DrainTalent

Voor DrainTalent ben ik eerst in Beek geweest om daar foto’s te maken. Toen van de ontwikkeling en productie bij Altop, portretten van het DrainTalent team en de toen nog lege plek waar het innovatie centrum gebouwd wordt.

Onlangs ben ik naar het Sparta Stadion ‘Het Kasteel’ gegaan om daar de aanleg te fotograferen. Vervolgens ben ik langs de trainingsvelden van Sparta en FC Utrecht gegaan aangezien het systeem daar al langer zijn werk doet. Wat een prachtige voetbalvelden kon ik daar fotograferen.

DrainTalent is een uniek circulair bodembeheersysteem dat zorgt voor optimale omstandigheden en het vochtgehalte in de bodem in evenwicht houdt. De buizen worden in de grond gelegd en komen in verbinding te staan met het DrainTalent systeem. Kort gezegd zorgt dit alles voor gezonder en sterker gras. Voor meer informatie; https://draintalent.com/.

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.