Gemeentehuis Voorst (bouw)

In mei 2020 werd ik benadert door Gemeente Voorst of ik de circulaire sloop en opbouw van het gemeentehuis wil fotograferen. Fantastisch natuurlijk! Wekelijks mag ik de vorderingen vastleggen vanuit bepaalde vaste punten welke ik met de architect en projectleider besproken heb. Daarnaast leg ik details vast en kom ik op de momenten dat er iets bijzonders gebeurt.

Ik vind het interessant om alles te volgen en regelmatig krijg ik wat extra uitleg over zaken. De driehoeken van het wapen van Twello komen ook op meer punten terug in functionele zaken. Mooi hoe erover deze details nagedacht wordt.

In Juni 2022 heb ik de opening gefotografeerd. Ik heb enorm genoten van mijn wekelijkse ronde om en door het gemeentehuis. Overal is aan gedacht en alles sluit mooi aan. De Raadzaal is prachtig met de vloerbedekking, de bekleding en het vele glas. Daarnaast zorgt al het hout, de lichtval langs de zonnepanelen en het vele groen voor een fijne sfeer in het gebouw.

 

Review

Als gemeente Voorst nodigden wij Yvette Rottink van Z!E Fotografie uit om de gehele renovatie van het gemeentehuis in Twello te fotograferen. Dus van de ontmanteling van het oude gebouw tot de opbouw van het vernieuwde gebouw. Fijn voordeel was dat Yvette ‘aan de overkant’ woonde en dus kon ‘gluren’ naar de overkant. Als zij beweging of actie zag, was ze vaak in de gelegenheid om mooie actiefoto’s te maken. Vers van de pers dus! Wij gaven Yvette de opdracht om overzichtsfoto’s te maken maar zéker ook detailfoto’s en vroegen haar om de opdracht verder ook vrij te benaderen. Dat leverde vaak originele foto’s op van hoge kwaliteit. Yvette is plezierig om afspraken mee te maken. Vriendelijk en meedenkend.

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.