Gemeentehuis Voorst (opbouw)

In mei 2020 werd ik benadert door Gemeente Voorst of ik de circulaire sloop en opbouw van het gemeentehuis wil fotograferen. Fantastisch natuurlijk! Wekelijks mag ik de vorderingen vastleggen vanuit bepaalde vaste punten welke ik met de architect en projectleider besproken heb. Daarnaast leg ik details vast en kom ik op de momenten dat er iets bijzonders gebeurt.

Inmiddels is de opbouw volop gaande en zijn er steeds meer details te zien. Ik vind het interessant om alles te volgen en regelmatig krijg ik wat extra uitleg over zaken. De driehoeken van het wapen van Twello komen ook op meer punten terug in functionele zaken. Mooi hoe erover deze details nagedacht wordt.

 

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag! Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.