Gemeentehuis Voorst (sloop)

In mei 2020 werd ik benadert door Gemeente Voorst of ik de circulaire sloop en opbouw van het gemeentehuis wil fotograferen. Fantastisch natuurlijk! Wekelijks mag ik de vorderingen vastleggen vanuit bepaalde vaste punten welke ik met de architect en projectleider besproken heb. Daarnaast leg ik details vast en kom ik op de momenten dat er iets bijzonders gebeurt.

Ik heb ooit bouwkunde gevolgd, dat vond ik toen heel interessant en dat ervaar ik nu ook op de bouw. Ik zie veel gebeuren en spreek regelmatig mensen die me graag wat meer uitleg geven.
Daarnaast is het een erg leuke uitdaging om voldoende variatie in de beelden aan te brengen en de dingen zo vast te leggen dat het mooi is om naar te kijken.

Het was fascinerend om de sloop te volgen en te zien hoe een circulaire sloop verloopt. Met een grote grijper worden veel onderdelen van het gebouw gehaald en met zorg gesorteerd.

 

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag! Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.

.