Gemeentehuis Voorst (sloop)

In mei 2020 werd ik benadert door Gemeente Voorst of ik de circulaire sloop en opbouw van het gemeentehuis wil fotograferen. Fantastisch natuurlijk! Wekelijks mag ik de vorderingen vastleggen vanuit bepaalde vaste punten welke ik met de architect en projectleider besproken heb. Daarnaast leg ik details vast en kom ik op de momenten dat er iets bijzonders gebeurt.

Ik heb ooit bouwkunde gevolgd, dat vond ik toen heel interessant en dat ervaar ik nu ook op de bouw. Ik zie veel gebeuren en spreek regelmatig mensen die me graag wat meer uitleg geven.
Daarnaast is het een erg leuke uitdaging om voldoende variatie in de beelden aan te brengen en de dingen zo vast te leggen dat het mooi is om naar te kijken.

Het was fascinerend om de sloop te volgen en te zien hoe een circulaire sloop verloopt. Met een grote grijper worden veel onderdelen van het gebouw gehaald en met zorg gesorteerd.

 

Review

“Als gemeente Voorst nodigden wij Yvette Rottink van Z!E Fotografie uit om de gehele renovatie van het gemeentehuis in Twello te fotograferen. Dus van de ontmanteling van het oude gebouw tot de opbouw van het vernieuwde gebouw. Fijn voordeel was dat Yvette ‘aan de overkant’ woonde en dus kon ‘gluren’ naar de overkant. Als zij beweging of actie zag, was ze vaak in de gelegenheid om mooie actiefoto’s te maken. Vers van de pers dus! Wij gaven Yvette de opdracht om overzichtsfoto’s te maken maar zéker ook detailfoto’s en vroegen haar om de opdracht verder ook vrij te benaderen. Dat leverde vaak originele foto’s op van hoge kwaliteit. Yvette is plezierig om afspraken mee te maken. Vriendelijk en meedenkend.

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.

.