Informatie

Kwaliteit, creativiteit en service zijn voor mij belangrijk. Heb je specifieke ideeën, vragen of opmerkingen twijfel niet en bel of mail zodat we het kunnen bespreken in een persoonlijk gesprek. Maatwerk is juist erg leuk!

Beelden werken zeer goed als reclamemateriaal voor drukwerk, social media en op websites. Fotografie helpt om je bedrijf goed zichtbaar te maken. Je geeft mensen inzicht in wat je doet en waar je voor staat. Het mooie van beelden is dat het een duidelijke sfeer laat zien.

Op deze pagina tref je een overzicht van de mogelijkheden en tarieven om alvast inzicht te geven. Ik heb gekozen voor mooie complete pakketten en duidelijke prijzen. Dit voorkomt onaangename verrassingen. Bij elke shoot is er keuze uit een reeks foto’s en ontvang je een aantal bestanden. Extra foto’s bestellen kan altijd.

Zo ga ik te werk

Om te beginnen help ik graag bij het maken van prachtige foto’s. Dit kan voor zakelijke doeleinden zijn of natuurlijk particulier. Wil je ideeën bespreken maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Zakelijke fotografie, vaak ga ik op gesprek om wensen te bespreken en kennis te maken. Naar aanleiding van ons gesprek maak ik vrijblijvend een offerte voor de gewenste opdracht. Ik werk met een vast uurtarief en alle foto’s worden digitaal in de hoogste resolutie geleverd.

Fotoshoots, geen shoot is hetzelfde maar ik ga een globale uitleg geven. Ik wil mijn klant graag een beetje leren kennen qua ideeën dus maak ik ruimte voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we bespreken wat de wensen zijn en kijken naar de beste mogelijkheden. In het geval van een dierenshoot wil ik veel over het dier weten. Je hebt allemansvrienden maar ook dieren die schuw of misschien angstig zijn.

Z!E

  • fotografie voor zakelijk en particulier
  • duidelijke werkwijze en tarieven
  • voor zakelijke klanten reken ik een vast uurloon en lever ik alle fotobestanden digitaal
  • heeft het dier zijn dag niet of zit het weer zo tegen dat foto’s mislukken dan kom ik kosteloos (binnen 25 km) nieuwe foto’s maken

Stapsgewijs

  • persoonlijk vrijblijvend gesprek
  • binnen 48 uur een offerte per mail
  • ideeën concreet maken en afspraak plannen
  • fotoshoot (ook hier is altijd nog ruimte voor nieuwe ideeën)
  • digitale bestanden per mail (maximaal 14 dagen)

Meer informatie over de fotoshoots

Beeldend Bedrijf

Ik vind het een uitdaging een bedrijf goed in beeld te brengen en de foto’s net dat beetje extra te geven dat ze opvallen en aandacht trekken. Er is erg veel mogelijk. Zelf heb ik geen studio en werk ik niet met schermen. Ik vind het een uitdaging om juist uit de omgeving het decor te kiezen waardoor het heel natuurlijk oogt. Ik ben creatief en bekijk ter plekke de mogelijkheden en overleg. Als het nog onduidelijk is wat de mogelijkheden en wensen zijn kan ik vrijblijvend langs komen om mee te denken en mijn ideeën te delen.
Het is mogelijk een volledige serie foto’s te maken voor je website. Denk aan een profielfoto, portretten van jezelf en het personeel, actie foto’s van mensen aan het werk en productfoto’s of sfeerbeelden.

Voor bedrijven houd ik een vast uurloon aan. Aan de hand van je wensen maak ik een offerte op.

Bij deze shoot ontvang je alle digitale bestanden op de maximale resolutie en kwaliteit.
Voor afdrukken en uitvergrotingen kan je altijd nabestellingen doen, de originele bestanden blijven bewaard.

Wisselende Wand

​Een grote afbeelding aan de wand geeft je interieur een unieke uitstraling. Je kan denken aan wand vullend (https://www.ziefotografie.nl/portfolio/beeldend-bedrijf/creatieve-kijk/wisselende-wand/). Zeker in bedrijven komt dit steeds meer terug. Je kan zo een foto van je product laten maken en terug laten komen in je bedrijf of juist de natuur naar binnen halen. Kleuren hebben psychologische werking. Groen is verminderd stress en staat voor gezondheid. Deze kleur wordt gelinkt aan de natuur en de natuur blijkt een positief effect te hebben op de gezondheid van mensen.
In mijn portfolio (https://www.ziefotografie.nl/portfolio/beeldend-bedrijf/creatieve-kijk/) staan veel foto’s waar je uit kan kiezen of je kan een foto laten maken van iets wat jou persoonlijk aanspreekt.

Er zijn veel mogelijkheden voor uitvergroten. Kleinere formaten kunnen gelijmd worden op PVC en kunnen ergens staan in een houder of tegen een muur. Daarnaast kan je kiezen voor lijsten, canvassen of andere materialen.
Neem gerust contact op voor overleg of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Workshops

Samen fotograferen is erg leerzaam en leuk. Ik geef een basisworkshop die echt gaat over kijken. De verschillen die je kan maken door te letten op bijvoorbeeld voorgrond, achtergrond, lijnenspel, reflectie en details.
Dit is erg laagdrempelig en kan met je mobiel of camera. De workshop start met een stukje theorie voorzien van voorbeelden. Zo ben je je bewust van een aantal voorbeelden waar je op kan letten. Door samen te fotograferen leer je van elkaar, iedereen ziet andere dingen.

De workshop Monumentenfotografie heb ik onlangs gegeven en duurt 1,5 tot 2 uur en is voor 6 tot 10 personen. We lopen een kleine ronde in Twello langs vele monumenten. Je kan vrij fotograferen maar natuurlijk ben ik er om je vragen te beantwoorden.
Tip, bestudeer je gebruiksaanwijzing of neem hem mee want elke merk en type camera werkt anders. Zo kunnen we kijken welke instellingen nodig zijn als je dingen wil proberen buiten de automatische stand.

Ik maak graag workshops op maat dus heb je wensen of wil je dit met een groepje doen dan is dat mogelijk.

Basis shoot

Deze shoot is erg leuk als je een bijzonder kado wilt geven of een prachtige foto voor thuis. Je komt op een locatie in Twello of omgeving om daar een aantal foto’s te maken. Denk aan je kinderen in het bos of in de speeltuin of je hond zittend tussen het lange gras.
Ook kan je kiezen voor de mobiele studio, deze kan op een plek naar voorkeur opgezet worden. Zo heb je weer hele andere foto’s qua achtergrond en belichting.
Wil je ook actie foto’s dan kan je de Totaal shoot kiezen zodat er meer tijd is voor het nemen van foto’s (2 plekken is dan ook mogelijk). Daar is alle tijd voor het maken van een reeks foto’s.

Bij de Basis shoot ontvang je 3 ontwikkelde foto bestanden naar keuze per mail. 
Er kunnen altijd meerdere afdrukken op diverse maten bijbesteld worden. Ik kan zorgen voor een vergroting op canvas, ingelijste foto’s of uitvergrotingen op PVC.
Voor uitvergrotingen of extra foto’s kan je altijd nabestellingen doen, de originele bestanden blijven bewaard.

Totaal shoot

Hier is tijd genoeg om diverse foto’s te maken van actie tot portret. Ik kom fotograferen op een gekozen locatie. Soms ligt er naast een bos net een weiland en kunnen we op beide plekken foto’s maken voor meer afwisseling. Deze shoot is erg geschikt voor mooie actie foto’s! Wandelend door de natuur of bijvoorbeeld spelende kinderen. Zo krijg je spontane foto’s waar mensen echt opstaan zoals ze zijn.
Deze shoot wordt ook veel gekozen voor honden. Ik vind het altijd leuk om het dier wat extra te verwennen met een lekker brokje of iets dergelijks. Dit kan handig zijn voor mooie foto’s en leuk voor het dier. Ook dit is in overleg want het moet wel goed zijn voor het dier.

Bij deze shoot ontvang je 5 ontwikkelde foto bestanden naar keuze per mail.
Ik kan ook zorgen voor ingelijste foto’s of uitvergrotingen. De digitale bestanden die je krijgt zijn perfect voor social media en normaal formaat afdrukken. Voor extra foto’s en uitvergrotingen kan je altijd nabestellingen doen, de originele bestanden blijven bewaard.

Luxe shoot

De luxe shoot kan als meegroei shoot ingezet worden. Denk aan baby, peuter, kleuter of van pup naar volwassen hond. Of we maken gebruik van de verschillende seizoenen waardoor je hele afwisselende foto’s krijgt. Het gaat erom dat je op deze manier 3 shoots kan doen die toch betaalbaar zijn. De tijd tussen de shoots kan naar wens worden ingedeeld.
Ook is er mogelijkheid om een dagdeel samen op pad te gaan en eventueel meerdere plaatsen langs te gaan. Misschien eerst thuis en vervolgens in de natuur of bos en water.  Je kunt foto’s samen maken, met kinderen en van het dier alleen. Actie foto’s zijn hier ook goed mogelijk door de tijd die je hebt.

Bij deze shoot ontvang je 10 ontwikkelde foto bestanden naar keuze per mail. Wil je extra bestanden bestellen dan kan dit tegen speciaal tarief.
Ik kan ook zorgen voor ingelijste foto’s of uitvergrotingen. Voor extra foto’s en uitvergrotingen kan je altijd nabestellingen doen, de originele bestanden blijven bewaard. 

Tarieven

Werkzaamheden Tarief
Beeldend Bedrijf  € 65,- (uurtarief excl. BTW) op aanvraag vrijblijvende offerte
Workshops  € 35,- en op aanvraag vrijblijvende offerte
Wisselende Wand  € 35,-  (bv. 30 x 30 PVC) op aanvraag vrijblijvende offerte
Basis shoot   € 75,- (1 tot 2 personen/dieren)
Totaal shoot  € 175,-
Luxe shoot  € 299,-
Portret  € 49,- 

De tarieven zijn richtlijnen, gezien het vele maatwerk is er veel mogelijk dus neem gerust contact op voor afwijkende opties.

Alle foto’s kunnen in gewenste maten nabesteld worden. Dit kan op vele materialen (Canvas, PVC, Hout, Plexiglas, Aluminium enzovoorts) of voorzien van een mooie lijst.

Extra vakprints zijn vanaf € 6,00 (13 x 18 cm) bij te bestellen in alle gewenste formaten.

Kilometervergoeding, buiten een straal van 25 kilometer 0,30 p/km