Informatie

Informatie

Kwaliteit, creativiteit en service zijn voor mij belangrijk. Heb je specifieke ideeën, vragen of opmerkingen twijfel niet en bel of mail zodat we het kunnen bespreken in een persoonlijk gesprek. Maatwerk is juist erg leuk!

Beelden werken zeer goed als reclamemateriaal voor drukwerk, sociale media en op websites. Fotografie en video helpt om je bedrijf goed zichtbaar te maken. Je geeft mensen inzicht in wat je doet en waar je voor staat. Het mooie van beelden is dat het een duidelijke sfeer laat zien.

Ik werk alweer geruime tijd met een Sony a7R IV welke op dit moment nog steeds bekend staat als één van de beste digitale camera’s. Zelf ben ik zeer tevreden en zie ik een groot verschil in kwaliteit en mogelijkheden mede ook door de lichtsterke Masterlenzen.
Daarnaast heb ik een Drone (DJI 3 mini PRO) aangeschaft om zo de nodige extra’s te kunnen bieden. Met een Drone krijg je een heel ander beeld wat weer veel toevoegt voor de fotografie en video.

Op deze pagina tref je een overzicht van de mogelijkheden en tarieven om alvast inzicht te geven. Heb je ideeën of wensen bel voor overleg of maak een afspraak. Ik maak voor iedere klant een vrijblijvende offerte.

Zo ga ik te werk

Om te beginnen help ik graag bij het maken van professionele foto’s. We bespreken ideeën en wensen in een vrijblijvende afspraak. 

Zakelijke fotografie en video, we gaan in gesprek om wensen te bespreken en kennis te maken. Het is goed te weten of onze ideeën aansluiten en de wensen door te spreken.  Naar aanleiding van ons gesprek maak ik vrijblijvend een offerte voor de gewenste opdracht. Ik werk met een vast uurtarief en de foto’s en video worden digitaal in de hoogste resolutie geleverd.

Beelden aan je wand, ik kan naar wens op kleur en vorm fotograferen en je keuze geven uit een aantal foto’s. In mijn portfolio Wisselende Wand kan je voorbeelden zien van mogelijkheden. Er is veel te vertellen over kleuren en de werking daarvan. Zelf vind ik het interessant hoe kleuren een psychologisch effect hebben op mensen. Om je een idee te geven hoe het eruit komt te zien kan ik de ruimte fotograferen en het gewenste beeld erin photoshoppen.

Z!E

 • zakelijke fotografie en video (Beeldend Bedrijf)
 • persoonlijke service
 • kwaliteit
 • duidelijke werkwijze en tarieven
 • vast uurtarief 
 • nabewerkte foto’s en gemonteerde video’s
 • service en klantgericht
 • flexibel

Stapsgewijs

 • persoonlijk vrijblijvend gesprek
 • kennis maken
 • ideeën concreet maken
 • binnen 48 uur een offerte per mail
 • een afspraak plannen
 • fotograferen/filmen
 • digitale bestanden per mail

Meer informatie over de fotoshoots

Beeldend Bedrijf

Ik vind het erg leuk een bedrijf goed in beeld te brengen. Ik wil de foto’s net dat beetje extra te geven dat ze opvallen en aandacht trekken. Er is erg veel mogelijk juist op locatie. Ik vind het een uitdaging om juist uit de omgeving een achtergrond te kiezen waardoor het heel natuurlijk oogt. Ik ben creatief en bekijk ter plekke de mogelijkheden en overleg. Als het nog onduidelijk is wat de mogelijkheden en wensen zijn kan ik vrijblijvend langs komen om mee te denken en mijn ideeën te delen.
Het is mogelijk een volledige serie foto’s te maken voor je website. Denk aan een sfeerbeelden, foto’s van jezelf en het personeel, het pand en product foto’s.

Voor bedrijven hanteer ik een vast uurtarief. Aan de hand van je wensen maak ik een offerte op.

Wisselende Wand

​Een grote afbeelding aan de wand geeft je interieur een unieke uitstraling. Wand vullend geeft de gehele ruimte een nieuwe sfeer. Je kan een foto van je product laten maken en terug laten komen in je bedrijf of juist de natuur naar binnen halen.

Kleuren hebben psychologische werking. Groen is verminderd stress en staat voor gezondheid. Deze kleur wordt gelinkt aan de natuur en de natuur blijkt een positief effect te hebben op de gezondheid van mensen.

Je kan een foto laten maken of een bestaande kiezen. Ik Photoshop ze op jouw wand zodat je diverse mogelijkheden kan vergelijken en echt kan zien hoe het gaat worden. Het kiezen van de foto is het enige wat je zelf hoeft te doen.

Video 

Bewegend beeld is steeds meer in trek en vervangt regelmatig tekst. Ik ben in 2018 gestart met professionele fotografie en pas later gaan filmen. Zelf merk ik ook dat in bepaalde gevallen bewegend beeld meer kan laten zien.

Korte video’s worden het best bekeken en in korte tijd kan je al een mooie combinatie van beelden laten zien. Denk aan je pand, medewerkers aan het werk, het product en een aantal overzichtsbeelden.

Ik combineer mijn camera en drone voor extra variatie. De drone kan ik binnen vasthouden en daarmee door het pand lopen maar ook omhoog vliegen voor een overzichtsbeeld. Daarnaast kan ik met mijn camera op statief strakke beelden maken vanaf de grond en inzoomen op details.

Drone-Beelden

Beelden zijn zeer gewild voor websites, social media en drukwerk. Professionele beelden maken veel verschil en als mensen online al meer kunnen zien van jouw en je bedrijf is de drempel lager om contact op te nemen.

Met mijn camera kan ik al hele diverse beelden maken zodat je een mooie serie foto’s ontvangt waar je lange tijd mee vooruit kunt. Alleen vallen dronebeelden nog meer op! Vaak gebruik ik de drone indien gewenst als aanvulling. Dit geldt voor fotografie en video. Op mijn website zijn genoeg voorbeelden om een indruk te krijgen van de variatie in beelden.

Aan de hand van je wensen maak ik vrijblijvend een offerte op.

Portret

Mensen willen graag zien met wie ze contact hebben en eventueel zaken gaan doen. Portretten op locatie geven gelijk de sfeer mee van je bedrijf wat het eigen maakt. Het is mogelijk om te fotograferen terwijl je aan het werk bent, net wat je voorkeur heeft.

Veel mensen vinden poseren voor een foto ongemakkelijk en op deze manier is het gevoel van het moeten poseren een stuk minder. Ik maak altijd meerdere foto’s zodat er voldoende keuze is.

Wil je liever een neutrale achtergrond of buiten in de natuur dan is dat ook mogelijk. Heb je interesse bel gerust voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsreportage

Naast foto’s voor websites, brochures of social media kun je fotografie ook goed gebruiken om een verhaal te vertellen. Beelden trekken snel de aandacht. Met een reportage van een aantal beelden kan je een verhaal vertellen.

Het voordeel van beeld is dat mensen gelijk zien wat je maakt en het straalt de sfeer van een bedrijf uit. Met alleen tekst vullen mensen zelf in hoe dit er dan werkelijk uit ziet. Aan de hand van beelden zien je potentiële klanten daadwerkelijk hoe het in zijn werk gaat.

Vaak werkt het laagdrempelig als mensen een duidelijke voorstelling hebben van je bedrijf en product. Ze kunnen beter inschatten of het bij hun past. 

 

Meer weten inzake mijn tarieven?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte. Ik lever altijd maatwerk zodat het voor kleine en grote bedrijven haalbaar is een professionele serie foto’s of video te laten maken. Mijn uurtarief is € 80,- excl. BTW.