Informatie

Kwaliteit, creativiteit en service zijn voor mij belangrijk. Heb je specifieke ideeën, vragen of opmerkingen twijfel niet en bel of mail zodat we het kunnen bespreken in een persoonlijk gesprek. Maatwerk is juist erg leuk!

Beelden werken zeer goed als reclamemateriaal voor drukwerk, social media en op websites. Fotografie helpt om je bedrijf goed zichtbaar te maken. Je geeft mensen inzicht in wat je doet en waar je voor staat. Het mooie van beelden is dat het een duidelijke sfeer laat zien.

Op deze pagina tref je een overzicht van de mogelijkheden en tarieven om alvast inzicht te geven. Heb je ideeën of wensen bel voor overleg of maak een afspraak. Ik maak voor iedere klant een vrijblijvende offerte.

Zo ga ik te werk

Om te beginnen help ik graag bij het maken van prachtige foto’s. Dit kan voor zakelijke doeleinden zijn of  particulier. Wil je ideeën bespreken maak gerust een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we kijken of onze ideeën aansluiten.

Zakelijke fotografie, ik kom op gesprek om wensen te bespreken en kennis te maken. Het is goed te weten of onze ideeën aansluiten en de wensen door te spreken.  Naar aanleiding van ons gesprek maak ik vrijblijvend een offerte voor de gewenste opdracht. Ik werk met een vast uurtarief en de foto’s worden (nabewerkt) digitaal in de hoogste resolutie geleverd.

Beelden aan je wand, ik kan naar wens op kleur en vorm fotograferen en je keuze geven uit een aantal foto’s. In mijn portfolio Wisselende Wand kan je voorbeelden zien van mogelijkheden. Er is veel te vertellen over kleuren en de werking daarvan. Zelf vind ik het interessant hoe kleuren een psychologisch effect hebben op mensen. Om je een idee te geven hoe het eruit komt te zien kan ik de ruimte fotograferem en het gewenste beeld erin photoshoppen.

Z!E

 • fotografie voor zakelijk en particulier
 • persoonlijke service
 • kwaliteit
 • duidelijke werkwijze en tarieven
 • voor zakelijke klanten reken ik een vast uurtarief en lever ik alle nabewerkte fotobestanden digitaal
 • service en klantgericht

Stapsgewijs

 • persoonlijk vrijblijvend gesprek
 • kennis maken
 • ideeën concreet maken
 • binnen 48 uur een offerte per mail
 • een afspraak plannen
 • fotoshoot (ook hier is altijd nog ruimte voor nieuwe ideeën)
 • digitale bestanden nabewerkt per mail (maximaal 14 dagen)

Meer informatie over de fotoshoots

Beeldend Bedrijf

Ik vind het een uitdaging een bedrijf goed in beeld te brengen en de foto’s net dat beetje extra te geven dat ze opvallen en aandacht trekken. Er is erg veel mogelijk. Zelf heb ik geen studio en werk ik niet met schermen. Ik vind het een uitdaging om juist uit de omgeving het decor te kiezen waardoor het heel natuurlijk oogt. Ik ben creatief en bekijk ter plekke de mogelijkheden en overleg. Als het nog onduidelijk is wat de mogelijkheden en wensen zijn kan ik vrijblijvend langs komen om mee te denken en mijn ideeën te delen.
Het is mogelijk een volledige serie foto’s te maken voor je website. Denk aan een profielfoto, portretten van jezelf en het personeel, actie foto’s van mensen aan het werk en productfoto’s of sfeerbeelden.

Voor bedrijven houd ik een vast uurtarief aan. Aan de hand van je wensen maak ik een offerte op.

Bij deze shoot ontvang je alle digitale bestanden op de maximale resolutie en kwaliteit.
Voor afdrukken en uitvergrotingen kan je altijd nabestellingen doen, de originele bestanden blijven bewaard.

Wisselende Wand

​Een grote afbeelding aan de wand geeft je interieur een unieke uitstraling. Je kan denken aan wand vullend (https://www.ziefotografie.nl/portfolio/beeldend-bedrijf/creatieve-kijk/wisselende-wand/). Zeker in bedrijven komt dit steeds meer terug. Je kan zo een foto van je product laten maken en terug laten komen in je bedrijf of juist de natuur naar binnen halen. Kleuren hebben psychologische werking. Groen is verminderd stress en staat voor gezondheid. Deze kleur wordt gelinkt aan de natuur en de natuur blijkt een positief effect te hebben op de gezondheid van mensen.
In mijn portfolio (https://www.ziefotografie.nl/portfolio/beeldend-bedrijf/creatieve-kijk/) staan veel foto’s waar je uit kan kiezen of je kan een foto laten maken van iets wat jou persoonlijk aanspreekt.

Er zijn veel mogelijkheden voor uitvergroten. Kleinere formaten kunnen gelijmd worden op PVC en kunnen ergens staan in een houder of tegen een muur. Daarnaast kan je kiezen voor lijsten, canvassen of andere materialen.
Neem gerust contact op voor overleg of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bedrijfsreportage

Naast foto’s voor websites, brochures of social media kan je fotografie ook goed gebruiken om een verhaal te vertellen. Beelden trekken snel de aandacht. Met een reportage van een aantal beelden kan je een verhaal vertellen.
Het voordeel van beeld is dat mensen gelijk zien wat je maakt en het straalt de sfeer van een bedrijf uit. Met alleen tekst vullen mensen zelf in hoe dit er dan werkelijk uit ziet. Aan de hand van beelden zien je potentiële klanten daadwerkelijk hoe het in zijn werk gaat.

Vaak werkt het laagdrempelig als mensen een duidelijke voorstelling hebben van je bedrijf en product. Ze kunnen beter inschatten of het bij hun past. Op mijn site heb ik een aantal voorbeelden (https://www.ziefotografie.nl/portfolio/beeldend-bedrijf/reportages/).

Het is vaak prettig op voorhand ideeën door te spreken en kennis te maken. Ook kan ik dan vast komen kijken in je bedrijf. We plannen een geheel vrijblijvende afspraak om te kijken of onze ideeën aansluiten. Als er interesse is kan ik een vrijblijvende offerte op maat maken.

Basis shoot

Deze shoot is erg leuk als je een bijzonder kado wilt geven of een prachtige foto voor thuis. Je komt op een locatie in Twello of omgeving om daar een aantal foto’s te maken. Denk aan je hond in het bos, zittend tussen het lange gras of aan het water.
Ook kan je kiezen voor de mobiele studio, deze kan op een plek naar voorkeur opgezet worden. Zo heb je weer hele andere foto’s qua achtergrond en belichting.
Wil je ook actie foto’s dan kan je de Totaal shoot kiezen zodat er meer tijd is voor het nemen van foto’s (2 plekken is dan ook mogelijk). Daar is alle tijd voor het maken van een reeks foto’s.

Bij de Basis shoot ontvang je 3 ontwikkelde foto bestanden naar keuze per mail.
Er kunnen altijd meerdere afdrukken op diverse maten bijbesteld worden. Ik kan zorgen voor een vergroting op canvas, ingelijste foto’s of uitvergrotingen op PVC.
Voor uitvergrotingen of extra foto’s kan je altijd nabestellingen doen, de originele bestanden blijven bewaard.

Totaal shoot

Hier is tijd genoeg om diverse foto’s te maken van actie tot portret. Ik kom fotograferen op een gekozen locatie. Soms ligt er naast een bos net een weiland en kunnen we op beide plekken foto’s maken voor meer afwisseling. Deze shoot is erg geschikt voor mooie actie foto’s! Wandelend door de natuur of spelend bij en in het water. Zo krijg je spontane foto’s op een locatie die past bij jou en je dier.
Ik vind het altijd leuk om het dier wat extra te verwennen met een lekker brokje of iets dergelijks. Dit kan handig zijn voor mooie foto’s en leuk voor het dier. Ook dit is in overleg want het moet wel goed zijn voor het dier.

Bij deze shoot ontvang je 5 ontwikkelde foto bestanden naar keuze per mail.
Ik kan ook zorgen voor ingelijste foto’s of uitvergrotingen (zie mijn portfolio Wisselende wand). De digitale bestanden die je krijgt zijn perfect voor social media en normaal formaat afdrukken. Voor extra foto’s en uitvergrotingen kan je altijd nabestellingen doen, de originele bestanden blijven bewaard.

Workshops

Samen fotograferen is erg leerzaam en leuk. Ik geef een basisworkshop die echt gaat over kijken. De verschillen die je kan maken door te letten op bijvoorbeeld voorgrond, achtergrond, lijnenspel, reflectie en details. Dit is laagdrempelig en kan met je mobiel of camera. De workshop start met een stukje theorie voorzien van voorbeelden. Zo ben je je bewust van een aantal voorbeelden waar je op kan letten. Door samen te fotograferen leer je van elkaar, samen zie je meer!

De workshop Monumentenfotografie duurt 1,5 tot 2 uur en is voor 6 tot 10 personen. We lopen een kleine ronde in Twello langs vele monumenten. Je kan vrij fotograferen en natuurlijk ben ik er om je vragen te beantwoorden.

Een workshop naar keuze is ook mogelijk. Denk aan de verschillende seizoenen, het bos of het water. Ik maak graag een workshops op maat. Vraag gerust een vrijblijvende offerte of neem contact op om ideeën te bespreken.

Tarieven

Werkzaamheden Tarief
Beeldend Bedrijf  € 75,- (uurtarief excl. BTW) op aanvraag vrijblijvende offerte
Wisselende Wand  aanvraag offerte (maatwerk)
Bedrijfsreportage  € 75,- (uurtarief excl. BTW) op aanvraag vrijblijvende offerte
Basis shoot  € 75,- (1 tot 2 dieren)
Totaal shoot  € 175,- (1 tot 2 dieren)
Workshops  € 35,- en op aanvraag vrijblijvende offerte
Kadobon  € 25,-

De tarieven zijn richtlijnen, gezien het vele maatwerk is er veel mogelijk dus neem gerust contact op voor afwijkende opties.

Kilometervergoeding, buiten een straal van 25 kilometer 0,30 p/km