Informatie

Informatie

Kwaliteit, creativiteit en service zijn voor mij belangrijk. Heb je specifieke ideeën, vragen of opmerkingen twijfel niet en bel of mail zodat we het kunnen bespreken in een persoonlijk gesprek. Maatwerk is juist erg leuk!

Beelden werken zeer goed als reclamemateriaal voor drukwerk, social media en op websites. Fotografie helpt om je bedrijf goed zichtbaar te maken. Je geeft mensen inzicht in wat je doet en waar je voor staat. Het mooie van beelden is dat het een duidelijke sfeer laat zien.

Ik werk alweer geruime tijd met een Sony a7R IV welke op dit moment nog steeds bekend staat als één van de beste digitale camera’s. Zelf ben ik zeer tevreden en zie ik een groot verschil in kwaliteit en mogelijkheden. Naast de fotografie heb ik extra gewerkt om de diverse Master lenzen aan te kunnen schaffen en zo optimale kwaliteit te kunnen leveren. 
Daarnaast heb ik een Drone (DJI 3 mini PRO) aangeschaft om zo de nodige extra’s te kunnen bieden.

Op deze pagina tref je een overzicht van de mogelijkheden en tarieven om alvast inzicht te geven. Heb je ideeën of wensen bel voor overleg of maak een afspraak. Ik maak voor iedere klant een vrijblijvende offerte.

Zo ga ik te werk

Om te beginnen help ik graag bij het maken van professionele foto’s. We bespreken ideeën en wensen in een vrijblijvende afspraak. 

Zakelijke fotografie, we gaan in gesprek om wensen te bespreken en kennis te maken. Het is goed te weten of onze ideeën aansluiten en de wensen door te spreken.  Naar aanleiding van ons gesprek maak ik vrijblijvend een offerte voor de gewenste opdracht. Ik werk met een vast uurtarief en de foto’s worden (nabewerkt) digitaal in de hoogste resolutie geleverd.

Beelden aan je wand, ik kan naar wens op kleur en vorm fotograferen en je keuze geven uit een aantal foto’s. In mijn portfolio Wisselende Wand kan je voorbeelden zien van mogelijkheden. Er is veel te vertellen over kleuren en de werking daarvan. Zelf vind ik het interessant hoe kleuren een psychologisch effect hebben op mensen. Om je een idee te geven hoe het eruit komt te zien kan ik de ruimte fotograferen en het gewenste beeld erin photoshoppen.

Z!E

 • zakelijke fotografie (Beeldend Bedrijf)
 • persoonlijke service
 • kwaliteit
 • duidelijke werkwijze en tarieven
 • vast uurtarief en ik lever een serie nabewerkte fotobestanden digitaal (25-50 bestanden)
 • service en klantgericht
 • flexibel

Stapsgewijs

 • persoonlijk vrijblijvend gesprek
 • kennis maken
 • ideeën concreet maken
 • binnen 48 uur een offerte per mail
 • een afspraak plannen
 • fotograferen (er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën)
 • digitale bestanden nabewerkt per mail

Meer informatie over de fotoshoots

Beeldend Bedrijf

Ik vind het erg leuk een bedrijf goed in beeld te brengen. Ik wil de foto’s net dat beetje extra te geven dat ze opvallen en aandacht trekken. Er is erg veel mogelijk juist op locatie. Ik vind het een uitdaging om juist uit de omgeving een achtergrond te kiezen waardoor het heel natuurlijk oogt. Ik ben creatief en bekijk ter plekke de mogelijkheden en overleg. Als het nog onduidelijk is wat de mogelijkheden en wensen zijn kan ik vrijblijvend langs komen om mee te denken en mijn ideeën te delen.
Het is mogelijk een volledige serie foto’s te maken voor je website. Denk aan een sfeerbeelden, foto’s van jezelf en het personeel, het pand en product foto’s.

Voor bedrijven hanteer ik een vast uurtarief. Aan de hand van je wensen maak ik een offerte op.

Wisselende Wand

​Een grote afbeelding aan de wand geeft je interieur een unieke uitstraling. Wand vullend geeft de gehele ruimte een nieuwe sfeer. Zeker in bedrijven zie je dit steeds meer. Je kan zo een foto van je product laten maken en terug laten komen in je bedrijf of juist de natuur naar binnen halen.

Kleuren hebben psychologische werking. Groen is verminderd stress en staat voor gezondheid. Deze kleur wordt gelinkt aan de natuur en de natuur blijkt een positief effect te hebben op de gezondheid van mensen.
Je kan een foto laten maken van iets wat jou persoonlijk aanspreekt of een serie naar keuze die voldoet aan jouw wensen. ook staan in mijn portfolio staan foto’s waar je uit kan kiezen.

Neem gerust contact op voor overleg.

Bedrijfsreportage

Naast foto’s voor websites, brochures of social media kun je fotografie ook goed gebruiken om een verhaal te vertellen. Beelden trekken snel de aandacht. Met een reportage van een aantal beelden kan je een verhaal vertellen.
Het voordeel van beeld is dat mensen gelijk zien wat je maakt en het straalt de sfeer van een bedrijf uit. Met alleen tekst vullen mensen zelf in hoe dit er dan werkelijk uit ziet. Aan de hand van beelden zien je potentiële klanten daadwerkelijk hoe het in zijn werk gaat.

Vaak werkt het laagdrempelig als mensen een duidelijke voorstelling hebben van je bedrijf en product. Ze kunnen beter inschatten of het bij hun past. 

Voor bedrijven hanteer ik een vast uurtarief. Aan de hand van je wensen maak ik een offerte op.

Drone-Beelden

Beelden zijn zeer gewild voor websites, social media en drukwerk. Professionele beelden maken veel verschil en als mensen online al meer kunnen zien van jouw en je bedrijf is de drempel lager om contact op te nemen.

Met mijn camera kan ik al hele diverse beelden maken zodat je een mooie serie foto’s ontvangt waar je lange tijd mee vooruit kunt. Alleen vallen Drone-beelden nog meer op! Je kan kiezen voor een serie van bijvoorbeeld 5 of 10 drone-beelden of je kan de drone-beelden als aanvulling laten maken naast de hierboven omschreven serie foto’s.

Aan de hand van je wensen maak ik een offerte op.

Portret

Mensen willen graag zien met wie ze contact hebben en eventueel zaken gaan doen. Portretten op locatie geven gelijk de sfeer mee van je bedrijf wat het eigen maakt. Het is mogelijk om te fotograferen terwijl je aan het werk bent, net wat je voorkeur heeft.

Veel mensen vinden poseren voor een foto ongemakkelijk en op deze manier is het gevoel van het moeten poseren een stuk minder. Ik maak altijd meerdere foto’s zodat er voldoende keuze is.

Wil je liever een neutrale achtergrond of buiten in de natuur dan is dat ook mogelijk. Heb je interesse bel gerust voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Workshops

Samen fotograferen is erg leerzaam en leuk. Ik geef een basisworkshop over anders kijken. De verschillen die je kan maken door te letten op bijvoorbeeld voorgrond, achtergrond, lijnenspel, reflectie en details. Dit is laagdrempelig en kan met je mobiel of camera.

De workshop Bos of Monumentenfotografie duurt 1,5 tot 2 uur en is voor 6 tot 8 personen. We lopen een kleine ronde in Twello door het bos of langs een aantal monumenten. Je kan vrij fotograferen en natuurlijk ben ik er om je vragen te beantwoorden.

Een workshop op maat is ook mogelijk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte of neem contact op om ideeën te bespreken.

Tarieven

Beeldend Bedrijf  € 80,- (uurtarief excl. BTW) op aanvraag vrijblijvende offerte
Wisselende Wand  aanvraag offerte (maatwerk)
Bedrijfsreportage  € 80,- (uurtarief excl. BTW) op aanvraag vrijblijvende offerte
Drone-Beelden  € 149,- (voor 5 nabewerkte foto bestanden)
Portret  € 80,- (1 persoon basis)
Workshops  € 35,- p.p. en op aanvraag vrijblijvende offerte

 

De tarieven zijn richtlijnen, gezien het vele maatwerk is er veel mogelijk dus neem gerust contact op voor afwijkende opties.

Kilometervergoeding, buiten een straal van 25 kilometer.