Drone beelden

 

Video Beelden

Bewegend beeld zegt veel. Je kan in korte tijd een goed beeld geven van je bedrijf. Korte video’s worden het best bekeken en in 30 tot 90 seconden kan je al veel laten zien. Een combinatie van het pand, product, de sfeer in een kantoor en werkende mensen zijn al genoeg om een indruk te krijgen. Mijn voorkeur gaat uit naar video’s waarbij ik werk met natuurlijk licht. Zo kan ik de beelden van mijn camera en drone goed combineren. Waar nodig zet ik een klein lampje op mijn camera zodat ik nog altijd vrij kan bewegen. 

Ik werk met mijn camera (Sony a7 R IV) maar vooral met mijn Drone (DJI Mini 3 Pro). Een hele kleine, vrij stille, drone die ik altijd meeneem. Hij is erg licht en mag bijna overal vliegen. Vliegt de Drone hoog dan krijg je echte overzichtsbeelden. Als de Drone nog op de grond staat of bijvoorbeeld op 3 meter hoogte dan krijg je beelden die ik met de camera vaak niet kan maken en een mooie aanvulling zijn. Binnen kan ik de drone vasthouden en zo vlotte beelden filmen terwijl ik rondloop. Beelden met Beleving!

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag! Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.