Wisselende Wand

Om je kantoor of woning een unieke sfeer te geven kunnen beelden aan de wand veel doen. Kleuren doen veel. Groen staat voor groei, vernieuwing en creativiteit. Geel is een krachtige, stralende kleur en staat voor activiteit en positief denken. Zo kan je in bepaalde ruimtes gewenste kleuren kiezen. Foto’s van producten uit je bedrijf kunnen je bedrijf de juiste sfeer geven of zelfs zorgen voor reclame en wandvulling tegelijk.
Ik kan aan de hand van je wensen gaan fotograferen. Zo heb je unieke foto’s!

Creatieve Kijk Studio

​Hoewel ik graag buiten ben heeft het fotograferen in een studio zeker voordelen. Zeker in de winter geniet ik ervan lekker warm binnen bezig te zijn.

Met een vaste achtergrond kan je een bepaalde eenheid creëren. Ik heb een grote doek die ik voor mijn portretten gebruik in zwart en wit maar voor stillevens is vaak een stuk karton al voldoende. Zo kan ik aan de hand van je wensen de kleuren aanpassen.

Qua belichting heb je veel mogelijkheden waardoor je veel kan variëren. Ook binnen werk ik graag met natuurlijk licht maar door mijn reportageflitser op statief te gebruiken kan ik van achteren of bijvoorbeeld van boven extra belichten voor een geheel ander effect.

Wisselende Wand

Om je een indruk te geven wat mogelijk is met mijn foto’s heb ik in deze portfolio duidelijke voorbeelden van mijn foto’s in je interieur.

Zowel zakelijk als particulier zijn vele opties denkbaar. Je kan kiezen voor een foto uit mijn bestaande collectie of een nieuwe foto. Welke je op een gehele wand laat plaatsen of juist in een mooie lijst.

Zakelijk gezien kan het erg mooi zijn om in je bedrijf foto’s te laten maken van je product en op deze manier je wanden te voorzien van een unieke uitstraling en tegelijk reclame te maken. In grote panden is het mooi om een serie foto’s in meerdere ruimtes terug te laten komen in net andere varianten. Zo vormt het een geheel.

Creatieve Kijk Natuur

De natuur is prachtig en er is zoveel te zien. De manier hoe je iets fotografeert maakt veel verschil. Ik vind het leuk om met een creatieve kijk te fotograferen en ook in de natuur levert dit verrassende beelden op.

De gewoonste dingen kunnen soms zo mooi zijn en hele normale dingen kan je zo vastleggen dat het bijna kunstig wordt.

Voor aan de muur in huis of op kantoor is een natuurfoto ook erg mooi. Je kan denken aan je favoriete plek ergens in de natuur. Ook bestaat de mogelijkheid wensen te omschrijven qua beleving, kleur en voorkeuren zodat ik een aantal foto’s ga maken. Daar kun je de foto naar wens uit kiezen. Doordat het uniek en persoonlijk is heb je iets speciaals.