Wandvullende beelden

 

Wisselende Wand

Om een ruimte een unieke sfeer te geven is een wand vullende afbeelding een grootse maar ook een vrij makkelijke oplossing. Je kiest een foto, de wand wordt opgemeten en alles wordt vakkundig aangebracht zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Om de keuze te vereenvoudigen Photoshop ik de afbeelding alvast op de wand voor een duidelijk beeld.
Kleuren doen veel. Groen staat voor groei, vernieuwing en creativiteit. Geel is een krachtige, stralende kleur en staat voor activiteit en positief denken. Zo kan je de kleur afstemmen op het soort ruimte.

Foto’s van producten uit je bedrijf kunnen je bedrijf de juiste sfeer geven of zelfs zorgen voor reclame en wandvulling tegelijk. Ik kan aan de hand van je wensen gaan fotograferen voor een unieke foto aangepast op je wensen en je kunt kiezen uit bestaande foto’s. Om een goed beeld te krijgen kan je de foto’s hieronder vergroten en doorbladeren.

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.