Zakelijk portret

 

Zakelijk Portret

Mensen willen graag zien met wie ze contact hebben en eventueel zaken gaan doen. Portretten op locatie geven gelijk de sfeer mee van je bedrijf wat het eigen maakt. Het is mogelijk om te fotograferen terwijl je aan het werk bent, net wat je voorkeur heeft.
Veel mensen vinden poseren voor een foto ongemakkelijk en op deze manier is het gevoel van het moeten poseren een stuk minder. Ik maak altijd meerdere foto’s zodat er voldoende keuze is.

Ik ga meestal naar bedrijven om het geheel vast te leggen. Dan fotografeer ik op afdelingen, producten, het pand en vaak de mensen. In mijn portfolio’s onder ‘Beeldend Bedrijf’ kun je daar voorbeelden van bekijken.

Wil je meer zien neem gerust contact op. Als ik foto’s online plaats vraag ik daar specifiek akkoord voor. Een groot deel van de portretten staan dan ook niet online. Op mijn LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/77463434/admin/feed/posts/) deel ik regelmatig berichten van bedrijven en zijn weer andere foto’s te zien.

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.