Dieren

Fotografie van dier en natuur is mijn specialisme. Als je dieren aanvoelt krijg je de kans unieke foto’s te maken waarbij het dier op zijn gemak is en op de foto komt zoals hij is. Gezien mijn liefde voor dieren maak ik altijd al graag contact met dieren en dat is voor de foto’s ook heel waardevol.
Ik merk dat ik verschil maak met mijn foto’s door mijn enthousiasme voor dieren, creativiteit en het weten vast te leggen van unieke foto’s met beleving. Op het moment dat ik een hond fotografeer die blij door het bos rent wil ik dat moment zo vastleggen dat mensen die de foto zien ook het gevoel van dat moment herkennen. Mijn foto’s raken mensen vaak zichtbaar en dat vind ik heel bijzonder.

Vaak betekenen dieren veel voor mensen. Een uniek beeld van je lieve huisdier is voor veel mensen heel waardevol.

Honden

Het geweldige aan honden is dat ze meestal erg actief zijn en in de vrije natuur lopen en spelen. Zo kan je naar een locatie wat bij de hond past of wat de eigenaar erg aanspreekt. Voor hondenfotografie zijn er mogelijkheden voor portret maar juist ook voor actiefoto’s. De hond kan lekker zijn of haar gang gaan en ik pak mijn kansen om de hond uniek vast te leggen.

Paarden

Paarden zijn prachtige dieren en erg mooi om te fotograferen. Vaak is hun eigen weide al een mooie plek voor foto’s. Hier kunnen portret en actiefoto’s gemaakt worden zonder dat het dier er hinder van ondervindt. De zoomlens is ideaal voor paardenfotografie, dit om niet te dicht bij de paarden te komen waardoor je natuurlijke beelden krijgt en het dier zichzelf is.

Meer dieren

Ieder dier kan prachtig vast gelegd worden. Binnenshuis is er ook van alles te verzinnen om het dier er bijzonder op te krijgen. Wat een foto de moeite maakt als aandenken of om in de kamer te zetten. Hier ziet u een aantal foto’s van diverse dieren.
Aangezien de mogelijkheden groot zijn hoor ik het graag als ik mee kan denken.