Meer met Mensen

Natuurlijk fotografeer ik ook veel mensen. Van kinderen en gezinnen tot zakelijke portretten.

Veel mensen willen foto’s liever niet online en dat respecteer ik. Wil je mijn gehele portfolio bekijken neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak en om je wensen te bespreken. Ik denk graag mee om samen tot een mooi resultaat te komen.

Kinderen

Inmiddels heb ik vele kinderen gefotografeerd en ik vind het geweldig om te doen! Het is een uitdaging aangezien ze soms toch verlegen zijn of niet willen. Door een plek te zoeken waar je ruimte hebt en kinderen kunnen spelen kunnen ze lekker ontspannen.
Als ze lekker spelen en ik wat afstand houd met mijn zoomlens vergeten ze me vanzelf. Ik neem altijd de tijd zodat kinderen kunnen wennen aan mij en de omgeving.

Ik heb inmiddels veel ervaring met het fotograferen van kinderen.  Neem gerust contact op om vrijblijvend mijn portfolio te bekijken.

Portret

Mensen willen vaak graag zien met wie ze te maken hebben. Je kan hiervoor kiezen voor een portret van het gezicht met daarbij een gewenste achtergrond.

Wat ook kan is een portret van iemand in actie. Zo geeft het gelijk een beeld wat iemand doet. Mensen ervaren dit zelf ook als prettig omdat ze hun dingen kunnen doen en spontaan op de foto komen. Poseren is voor vele niet weggelegd en voelt vaak ongemakkelijk waardoor je niet op de foto staat zoals je zou willen.

Heb je interesse bel gerust voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Beeldend Bedrijf

Beelden zeggen veel en juist zakelijk zijn beelden goed in te zetten op social media, voor brochures, mailings of op je website. Ik vind het erg leuk om mee te denken hoe je door middel van beelden je bedrijf goed naar buiten kunt brengen en je product beter kan verkopen.

Van mijn zakelijke portretten heb ik online weinig staan omdat niet iedereen dat prettig vind. Als ik geen duidelijke toestemming krijg gebruik ik de foto’s niet. Wil je meer voorbeelden zien neem dan contact op om kosteloos en vrijblijvend in een persoonlijk gesprek werk te bekijken en eventuele wensen te bespreken.