Mensen 

Natuurlijk fotografeer ik ook veel mensen. Liefst op een spontane manier zodat ze zichzelf echt herkennen in de foto en de sfeer ontspannen is.
Bij de start van mijn bedrijf besloot ik me op dieren te richten. Dit aangezien ik dieren geweldig vind en ze vaak doen wat ze zelf willen waardoor het vanzelf spontaan is. 
Nu ik inmiddels al veel opdrachten heb gehad met mensen merk ik dat het heel goed ongedwongen kan. Leuk! 

Inmiddels heb ik vele kinderen gefotografeerd en ik vind het erg leuk! Het is een uitdaging aangezien ze soms toch verlegen zijn of niet willen. Door een plek te zoeken waar je ruimte hebt en kinderen kunnen spelen kunnen ze lekker ontspannen. Met mijn zoomlens leg ik ze vaak vast zonder dat ze het door hebben. Als ze lekker spelen en ik wat afstand houd vergeten ze me vanzelf. Ik neem ook altijd de tijd zodat kinderen ook wat kunnen wennen aan mij en de omgeving.

Zakelijke portretten komen ook veel voor. Ik maak de portretten graag zo natuurlijk mogelijk en het ligt aan mijn opdracht en het verwachte resultaat wat de mogelijkheden zijn. Het kan de bedoeling zijn dat alle portretten gelijk zijn met een bepaalde achtergrond en kijken in de lens. Wat ook veel voorkomt zijn de actie portretten zoals ik ze noem. Iemand kan gewoon lekker werken en ik zorg dat diegene goed in beeld gebracht wordt.

Mochten er onderwerpen zijn waar je meer over wil weten of zien dan kan dat. Ook help ik graag meedenken om samen tot een mooi resultaat te komen.

Kinderen

Inmiddels heb ik vele kinderen gefotografeerd en ik vind het geweldig om te doen! Het is een uitdaging aangezien ze soms toch verlegen zijn of niet willen. Door een plek te zoeken waar je ruimte hebt en kinderen kunnen spelen kunnen ze lekker ontspannen.

Met mijn zoomlens leg ik ze vaak vast zonder dat ze het door hebben. Als ze lekker spelen en ik wat afstand houd vergeten ze me vanzelf. Ik neem altijd de tijd zodat kinderen kunnen wennen aan mij en de omgeving.

Zakelijk portret

Mensen willen vaak graag zien met wie ze te maken hebben. Je kan hiervoor kiezen voor een portret van het gezicht met daarbij een gewenste achtergrond.

Wat ook kan is een portret van iemand in actie. Zo geeft het gelijk een beeld wat iemand doet. Mensen ervaren dit zelf ook als prettig omdat ze hun dingen kunnen doen en spontaan op de foto komen. Poseren is voor vele niet weggelegd en voelt vaak ongemakkelijk waardoor je niet op de foto staat zoals je zou willen.

Heb je interesse bel gerust voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Meer Mensen

Naast de kinderen en zakelijke portretten is er natuurlijk meer. Ik vind het erg leuk om dingen uit te proberen wat de foto’s meer beleving geeft en waarom je wel net langer naar een beeld blijft kijken. 
Ik heb in deze portfolio ook wat kinderen toegevoegd om een idee te geven van creatieve mogelijkheden die er zijn.

Wil je mooie foto’s van jezelf, je familie of wil je een portret kado geven? Neem gerust contact op.

Actie foto’s met bijvoorbeeld je kinderen of hond zijn mogelijk in de Totaal shoot.