Natuur

De natuur is prachtig en kent zoveel variatie. De manier hoe je iets fotografeert maakt veel verschil. Ik vind het leuk om met een creatieve kijk te fotograferen en ook in de natuur levert dit verrassende beelden op.
De gewoonste dingen kunnen soms zo mooi zijn en hele normale dingen kan je zo vastleggen dat het bijna kunst lijkt.

Voor aan de muur in huis of op kantoor is een natuurfoto ook erg mooi. Je kan denken aan je favoriete plek ergens in de natuur. Ook bestaat de mogelijkheid wensen te omschrijven qua beleving, kleur en voorkeuren zodat ik een aantal foto’s ga maken. Daar kun je de foto naar wens uit kiezen. Doordat het uniek en persoonlijk is heb je iets speciaals.

Bloemen en bos

Bloemen en bos zijn altijd prachtig om vast te leggen. In het voorjaar de bloesem of de mooie herfstbladeren in het bos. Zelfs in een klein bos vlakbij ons huis is al zoveel te zien en het weer en de seizoenen bepalen het steeds wisselende uiterlijk.

Landschap en water

Water en landschap zijn erg mooi om te fotograferen. Het water kan prachtige spiegelingen geven, rust uitstralen of juist een ruige zee of een hond die in het water springt. landschap is zo divers per seizoen en plek waar je bent.

Meer natuur

Ook in de natuur is zoveel meer en gelukkig is het niet mogelijk om alles te specificeren.

In de portfolio genaamd ‘Creatieve Kijk’ heb ik ook natuurfoto’s welke een kunstzinnig effect hebben door de manier van fotograferen. Zeker het bekijken waard!