Zakelijk en Creatief

Ik ben iemand die hart voor de zaak heeft, nu met mijn eigen onderneming natuurlijk helemaal! In het verleden heb ik mooie banen gehad bij interessante bedrijven waar ik voor de volle 100% voor ging. Ik vind het erg leuk om mee te denken hoe je door middel van beelden je bedrijf goed naar buiten kunt brengen en je product beter kan verkopen.

Creatief ben ik van nature en ik ben heel blij daar weer volop van te genieten. Natuurlijk moet je als professioneel fotograaf de techniek kennen. Dit heb ik met heel veel plezier geleerd bij de FotoVakschool.
Door net anders te kijken kan je van gewone dingen prachtige beelden maken en zal je eindresultaat verrassend zijn.

Beeldend Bedrijf

Beelden zeggen veel! Een fotoreportage kan een hele mooie vorm van reclame zijn.  Je kan het gebruiken om het verhaal achter een product over te brengen of om inzicht te geven in je bedrijf en je product.

Mensen zullen door de beelden het gevoel krijgen jou, je product en je bedrijf al wat te leren kennen. 

Voor je website zijn professionele foto’s noodzakelijk omdat de kwaliteit anders te laag is om je site op grote schermen te kunnen tonen. Ik ben van mening dat het ook veel toevoegt om je beelden goed te laten vastleggen. Mensen kijken tegenwoordig altijd eerst online en vormen dan hun mening om contact op te nemen of verder te kijken.

Creatieve Kijk

Om je kantoor of woning een unieke sfeer te geven kunnen beelden aan de wand veel doen. Ik heb voor een klant van mij de kantoren en gang mogen voorzien van uitvergrotingen in de categorie natuur. We hebben besproken wat de wensen zijn en ik ben met de camera op pad gegaan. Geweldig om te doen en het resultaat valt erg in de smaak.

Je kan op verzoek foto’s laten maken maar ook foto’s uit mijn portfolio bestellen. Ik kan zorgen dat deze op het gewenste materiaal of in de gewenste lijst geleverd word. 

Uitvergrotingen zijn vaak prachtig omdat beelden dan vaak nog meer overkomen. Ook een hele wand in je kamer of op kantoor is heel speciaal! Maar een standaard met daarin een kleinere foto kan ook erg leuk zijn. Dan heb je de mogelijkheid nog eens te wisselen en kan je nog eens variëren van plek.

Kado's en Meer

Deze portfolio is nog in ontwikkeling. Ik ben nog veel ideeën aan het uitwerken en daar ga ik vervolgens foto’s van maken voor in deze portfolio.

Er is veel mogelijk met foto’s. Je kan het erg leuk kado geven maar ook gebruiken om een hele wand in je kamer uniek te maken en de ruimte ene gewenste sfeer te geven.

In deze portfolio ga ik zoveel mogelijk beeld verzamelen zodat je een idee hebt van de mogelijkheden. Namen en prijzen zal ik toevoegen bij de foto’s en zijn zichtbaar als je de foto opent of er met je muis op gaat staan.

Heb je zelf wensen en ben je benieuwd naar mogelijkheden neem dan gerust contact op. Ik vind het leuk ideeën uit te werken en te onderzoeken wat mogelijkheden zijn.