Referenties

Het is enorm moeilijk om mooie foto’s van aquariums te maken: maar Yvette heeft voor een prachtig resultaat gezorgd. Ze is bij een aantal klanten van ons langs geweest en heeft bijzondere foto’s gemaakt! Ik ben er erg blij mee. Ook is ze flexibel, communicatief goed en wil ze echt dat de klant tevreden is. Zeker aan te raden. 🙂

Erik Rood

AquariumVerhuur

Complimenten voor hoe leuk je de workshop deed! Leuk gedaan ook met die schriftjes en snelhechters met de tips, het zag er mooi en verzorgd uit. En goed idee om Deventer bijtjes uit te delen, dat voelt meteen heel welkom en het paste ook goed bij de corona-maatregelen.
Ik heb ook hele positieve reacties gehoord na afloop. Mensen waren erg enthousiast en vonden het ook echt nuttig en leerzaam!

Fijn dat je kon omschakelen in de eerste groep, door ze net even wat meer te bieden. En leuk idee om nog een kleine bijlage te maken!

Gemeente Twello

Yvette heeft bij ons het hele kantoor mogen aankleden met leuke foto’s. Deze heeft ze volledig naar eigen inzicht gekozen. Als extra is ze ook bij ons kantoor geweest om te kijken hoe het er allemaal uitziet, zodat ze de beste keuze kon maken. Als klap op de vuurpijl heeft ze er een mooie persoonlijke tint aan gegeven door ook foto’s van onze kantoorhond te maken en deze op te hangen.
Yvette heeft onze verwachtingen overtroffen. Yvette werkt snel, denkt erg mee met de organisatie en komt met foto’s die je anders nooit zou krijgen! Echt super werk!

Solvid Ondernemen BV

Voor de website van mijn kitbedrijf moesten foto’s gemaakt worden. Yvette ging mee op locatie maakte zeer duidelijke foto’s, zodat mijn klanten exact kunnen zien wat mijn werkzaamheden inhouden. Ook maakte ze foto’s van mijzelf terwijl ik aan het kitten was, daardoor zien ze er heel natuurlijk en niet geposeerd uit.

Sander Frenks

Frenks Kitwerken

Met Yvette, ik en mijn hond Mollie, zijn we naar het hondenbos in het Leesten geweest. Daar heeft Yvette de foto’s gemaakt van Mollie. Het zijn echt hele mooie foto’s geworden, wat ik persoonlijk heel leuk vind, is dat Yvette veel foto’s van Mollie in aktie heeft gemaakt en niet van dat geposeerde.
Daarbij is Yvette heel leuk in de omgang, dus het is ook nog gezellig om te doen.

Yvette, bedankt en tot een volgende keer! Groetjes Judith

Judith Pannekoek

Voor de presentatie van onze medewerkers waren er nieuwe portretfoto’s nodig. Yvette van Z!E Fotografie heeft deze voor ons gemaakt.

De foto’s zijn erg mooi geworden, iedereen staat erop zoals hij/zij is. Er is duidelijk rekening gehouden met de wensen vanuit de praktijk en zelfs een strakke deadline was Yvette niet te gek. Wij kunnen Yvette dan ook zeker aanbevelen!

Tandartsenpraktijk Kerkstraat

Yvette ken ik als iemand met passie voor haar vak. In combinatie met haar perfectionisme maakt ze prachtige plaatjes. Niet alleen van dier en natuur, maar ook van kind en natuur!

Onlangs heeft ze mijn zoon en zijn nichtjes gefotografeerd in het bos. Dankzij de kennis en het geduld van Yvette zijn dit hele mooie foto’s geworden. Ben je op zoek naar een fotograaf? Ik kan je Yvette zeker aanbevelen!

Inge Bronsvoort

Deze zomer is Yvette Rottink bij ons op stal geweest om foto’s te maken van onze paarden en pony’s. We hadden haar gevraagd om mooie sfeerbeelden in het weiland te maken. Dat is zeker gelukt!

Yvette ging heel rustig en geduldig te werk. Daardoor werd ze als het ware opgenomen in het landschap. Ze liet de paarden en pony’s helemaal hun eigen gang gaan. Ondertussen wist Yvette prachtige natuurlijke beelden op de gevoelige plaat vast te leggen. Wij zijn super blij met het resultaat! Deze foto’s krijgen een mooi plekje bij ons in de woonkamer.

Daniël en Bernard

Yvette heeft onze viervoeter en twee meiden, op een leuke natuurlijke manier op de foto gezet. Onze zeer drukke speelse labrador voelde zich gelijk bij haar op z’n gemak, waardoor de foto’s super zijn geworden.

Marloes Grootoonk

Heb onlangs een foto rapportage van mijn 2 honden laten maken door Yvette. Als locatie hebben we de schipbeek genomen bij de IJssel. Door de rust die zij uitstraalt zijn de foto’s fantastisch geworden. Een echte aanrader dus. ?

Josè Teering