Soldicoat

Soldicoat (https://soldicoat.nl/) is een landelijk opererend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van diverse naadloze vloersystemen. De meest uiteenlopende vloeren behoren tot de mogelijkheden. Een prachtige design gietvloer in meerdere kleuren of een coating in een bedrijfshal.

Ik ben door Soldicoat benadert om maandelijks meerdere projecten langs te gaan voor de fotografie. Elke maand ontvang ik een lijst en benader ik particulieren en bedrijven om te vragen of ik mag komen fotograferen. Op deze manier heeft Soldicoat steeds recent beeldmateriaal voor de website en social media. Daarnaast ziet Soldicoat zelf het werkelijke eindresultaat en geef ik de ervaringen van klanten door.
Dus naast de fotografie is het gelijk een stuk klantcontact en is het leuk voor werknemers de vloer terug te zien als alles is ingericht.

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.