Topicus (Somtoday) Tabor College Hoorn

Topicus is een bedrijf uit Deventer dat ik al kende vanuit de financiële wereld. Ze ontwikkelen zich razendsnel en zijn enorm gegroeid. Naast de financiële sector richten ze zich ook op de zorg en het onderwijs. Het doel is om mensen en systemen te verbinden tot een goed functionerend geheel.

Ik mocht mee met Sylvia en Danielle van Somtoday (Topicus Onderwijs). We gingen nu naar een middelbare school in Hoorn. Daar werden video-opnames gemaakt van een aantal interviews inzake de Somtoday app. Mijn taak was het fotograferen van de geïnterviewden, een beeld van de school en de leerlingen waar mogelijk (i.v.m. de privacy is dit lastig en heb ik geen foto’s met leerlingen in mijn portfolio toegevoegd).

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag! Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.