Nadat een kennis mijn portfolio zag en er erg enthousiast over was ben ik gevraagd om hun paarden, veulens en pony’s te komen fotograferen. Ik vind paarden prachtige dieren en vond het erg leuk dat Daniël zo enthousiast was na het zien van mijn foto’s.

In de wei met 2 veulens en 3 volwassen paarden voelde ik me al snel op mijn gemak. De paarden leken mij en mijn camera gelukkig geen punt te vinden.

De veulens galoppeerden de wei door en ik zag mijn kans voor actiebeelden met de prachtige boerderij op de achtergrond. Geconcentreerd gehurkt weggedoken achter mijn camera kwam het galopperen erg dichtbij..  Bleek dat ik bijna een hindernis geworden was! Gelukkig bedachten ze zich en kon ik verder als fotograaf.

Wat heb ik een mooie ochtend gehad en genoten van de paarden. Daniël en Bernard zijn heel blij met de foto’s en gaven gelijk aan dat ik de vaste veulen fotograaf mag worden.

Heel leuk om te ervaren hoe dieren je hart kunnen stelen en er zullen in de toekomst zeker meer paarden foto’s volgen.