Welkom! Ik ben Yvette

Ik ben vanaf kinds af aan gek op dieren en al jong had ik interesse voor fotografie. Door de jaren heen is dit altijd zo gebleven. Dat ik van deze combinatie ooit mijn beroep zou maken had ik niet durven dromen.
Naast het fotograferen van dieren en natuur fotografeer ik veel mensen en kinderen. Mijn ding is echt het ongedwongen buiten fotograferen, de tijd zal leren of dit alle seizoenen haalbaar is.
Gelukkig kunnen er in huis of op kantoor ook mooie foto’s gemaakt worden zonder een te gedwongen setting. 

Ik houd ik erg van creatief bezig zijn en vind ik het leuk met gewone dingen kunstzinnige beelden te creëren. Beelden met beleving!

Ik heb jarenlang in de financiële wereld gewerkt en van alles gedaan. De laatste jaren begon ik vooral het persoonlijk contact met klanten en het ontbreken van creativiteit te missen.
Al vaker benoemde ik bij vriendinnen dat ik het liefste dierenfotograaf zou willen worden. Toen er kansen kwamen een totaal andere richting op te gaan was mijn keuze snel gemaakt.

Ik fotografeer al ruim 15 jaar fanatiek en mijn interesse in fotografie werd nog groter toen ik stage liep in een fotozaak midden jaren 90.

Hoewel ik al lang fotografeer wilde ik voor de start van Z!E meer weten over het technische gedeelte van fotograferen en de nabewerking van foto’s. Ook wilde ik door experts beoordeelt worden voor ik een definitief besluit nam.
Ik besloot een opleiding aan de FotoVakschool te gaan volgen. Wat was het leuk om dit te doen! Een opleiding met alleen maar informatie waar je geen genoeg van krijgt is totaal anders dan alles wat ik hiervoor gedaan heb. De opleiding heb ik afgerond met een portfolio. Hier heb ik veel complimenten over gekregen en een uitstekende beoordeling.
Om op de hoogte te blijven volg ik regelmatig workshops en ben ik bezig met een vervolgopleiding aan de FotoVakschool.

Het kijken hoe je een beeld net anders vast kan leggen vind ik geweldig om te doen. Als je de techniek goed beheerst zijn er zoveel mogelijkheden. Geweldig vind ik dat!

Beelden vertellen veel en mensen zijn visueel ingesteld. Voor websites is het heel belangrijk maar ook in huis kan het een heel persoonlijke sfeer geven. Foto’s als kado of herinnering blijven speciaal! We zijn gelukkig met onze mobiel in staat vele herinneringen snel vast te leggen maar voor bepaalde dingen is een professionele foto noodzakelijk of gewoon heel waardevol.

Ik ben graag creatief bezig. Door mijn drukke kantoorbaan, gezin en de sociale contacten merkte ik dat ik weinig energie over had om creatief bezig te zijn. Nu ik mijn focus alleen op de fotografie heb probeer ik steeds weer dingen uit. Het is leuk om van gewone onderwerpen unieke  beelden te creëren. Beelden waar je naar blijft kijken, beelden met beleving!
Naast de fotografie geniet ik van ons fijne gezin en wonen we heerlijk in Twello. Onze kinderen zijn nog jong, nu ik zo flexibel ben kunnen we er nog beter voor ze zijn.

Heb je vragen of wil je mijn portfolio in het echt bekijken neem gerust contact op!