Welkom! Ik ben Yvette

Al jong had ik interesse voor fotografie. Door de jaren heen is dit altijd zo gebleven. Dat ik hiervan ooit mijn beroep zou maken had ik niet durven dromen. Ik houd erg van creatief bezig zijn en vind het geweldig met gewone dingen bijzondere beelden te creëren. Beelden met beleving!

Ik heb jarenlang met veel plezier in de financiële wereld gewerkt en van alles gedaan. De laatste jaren begon ik vooral het persoonlijk contact met klanten en het ontbreken van creativiteit te missen. Toen er kansen kwamen een totaal andere richting op te gaan was mijn keuze snel gemaakt.

Hoewel ik al lang fotografeer wilde ik voor de start van Z!E meer weten over het technische gedeelte van fotograferen en de nabewerking van foto’s. Professioneel aan de slag gaan is toch heel anders en ik wilde dat ook ervaren fotografen mijn werk zouden beoordelen.

Ik besloot te starten aan de FotoVakschool. Wat was het leuk om dit te doen! Een opleiding met alleen maar informatie waar je geen genoeg van krijgt is totaal anders dan alles wat ik hiervoor gedaan heb. De opleiding heb ik afgerond met een portfolio. Hier heb ik veel complimenten over gekregen en een uitstekende beoordeling. Dat was voor mij genoeg om de stap te wagen, op 4 oktober 2018 ben ik Z!E gestart. Vervolgens heb ik ook mijn Vakdiploma aan de FotoVakschool behaald.

Om op de hoogte te blijven en weer bij te leren volg ik regelmatig workshops en trainingen.

 

Ik heb een meerdaagse praktijk training ‘Professioneel Filmen & Monteren’ afgerond. Filmen leek me al een mooie aanvulling en er was regelmatig vraag. Daarnaast vond ik het zonde om mijn drone alleen voor fotografie te gebruiken. Ik kon er wel mee filmen maar om professioneel te starten wilde ik meer weten. Ik kan mijn opnames nu ook zelf in Première PRO monteren.

Ik ben graag creatief bezig. Voorheen met mijn drukke kantoorbaan, gezin en de sociale contacten merkte ik dat ik weinig energie over had om creatief bezig te zijn. Sinds Z!E kan ik mijn ideeën kwijt.
Naast de fotografie geniet ik van ons fijne gezin en wonen we heerlijk in Twello. Onze kinderen zijn nog jong, nu ik zo flexibel ben kunnen we er nog beter voor ze zijn.

Het is leuk om van gewone dingen mooie beelden te maken door het net vanuit een andere hoek te bekijken. Beelden met beleving!

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.