Welkom! Ik ben Yvette

Al jong had ik interesse voor fotografie. Door de jaren heen is dit altijd zo gebleven. Dat ik hiervan ooit mijn beroep zou maken had ik niet durven dromen. Ik houd ik erg van creatief bezig zijn en vind ik het leuk met gewone dingen bijzondere beelden te creëren. Beelden met beleving!

Ik heb jarenlang met veel plezier in de financiële wereld gewerkt en van alles gedaan. De laatste jaren begon ik vooral het persoonlijk contact met klanten en het ontbreken van creativiteit te missen. Toen er kansen kwamen een totaal andere richting op te gaan was mijn keuze snel gemaakt.

Ik fotografeer al vele jaren fanatiek en mijn interesse in fotografie werd nog groter toen ik stage liep in een fotozaak midden jaren 90.

Hoewel ik al lang fotografeer wilde ik voor de start van Z!E meer weten over het technische gedeelte van fotograferen en de nabewerking van foto’s. Professioneel aan de slag gaan is toch heel anders en nu konden ervaren fotografen mijn werk beoordelen. 
Ik besloot te starten met een basisopleiding aan de FotoVakschool. Wat was het leuk om dit te doen! Een opleiding met alleen maar informatie waar je geen genoeg van krijgt is totaal anders dan alles wat ik hiervoor gedaan heb. De opleiding heb ik afgerond met een portfolio. Hier heb ik veel complimenten over gekregen en een uitstekende beoordeling. dat was voor mij genoeg om de stap te wagen en op 4 oktober 2018 ben ik Z!E gestart. Om op de hoogte te blijven volg ik regelmatig workshops en heb ik ook mijn Vakdiploma gehaald aan de FotoVakschool.

Het kijken hoe je een beeld net anders vast kan leggen vind ik heel leuk om te doen. Als je de techniek goed beheerst zijn er zoveel mogelijkheden. Geweldig vind ik dat!

Beelden vertellen veel en mensen zijn visueel ingesteld. Voor bedrijven zijn beelden erg belangrijk. Veel mensen kijken tegenwoordig toch eerst online en je wil dan het juiste uitstralen. We zijn gelukkig met onze mobiel in staat vele herinneringen snel vast te leggen maar voor bepaalde dingen is een professionele foto noodzakelijk of gewoon heel waardevol.

Ik ben graag creatief bezig. Door mijn drukke kantoorbaan, gezin en de sociale contacten merkte ik dat ik weinig energie over had om creatief bezig te zijn. Nu ik mijn focus op de fotografie heb probeer ik steeds weer dingen uit. Het is leuk om van gewone onderwerpen unieke  beelden te creëren. Beelden waar je naar blijft kijken, beelden met beleving!
Naast de fotografie geniet ik van ons fijne gezin en wonen we heerlijk in Twello. Onze kinderen zijn nog jong, nu ik zo flexibel ben in mijn werk kunnen we er nog beter voor ze zijn.

Heb je vragen, wil je kennis maken of wil je mijn portfolio in het echt bekijken neem gerust contact op!