Blog

Regelmatig schrijf ik een blog over mijn ervaringen tijdens mijn werk. Dat geeft een beeld van wat ik meemaak en hoe afwisselend het steeds weer is. 

2 jarig bestaan!

2 jarig bestaan!

Z!E bestaat vandaag 2 jaar! Vanaf dag 1 ben ik blij met elke opdracht die ik krijg. Ik startte met een hele grote opdracht wat fantastisch is maar als iemand een extra foto wilde bestellen was ik ook blij.

Nog altijd ben ik dankbaar voor alle opdrachten en nog net zo enthousiast. Het voelt goed dat mensen vertrouwen in me hebben en Z!E weten te vinden.
Het merendeel van mijn klanten zijn zakelijke klanten. Inmiddels heb ik al voor vele websites mogen fotograferen, erg leuk om te doen! De afwisseling tussen de bedrijven, de mensen en het product werkt inspirerend.

Daarnaast komen er nog steeds hondenshoots voorbij. Vanuit dat idee ben ik Z!E gestart en koos ik de toepasselijke startdatum, dierendag!

Daarnaast wil ik verder met de workshops. Het was erg leuk om te doen en ik kreeg zelfs het compliment dat ik een natuurtalent ben. Hoe mooi is dat 😊
De mensen uit de groepen waren enthousiast en er is al om een vervolg gevraagd.

Mijn website wordt nog altijd goed bekeken. De tijd ontbrak om veel toe te voegen. Ik ben vorig weekend aan de slag gegaan voor een portfolio met de bedrijfsfotografie. Daarnaast zal ik informatie over de workshops toevoegen. Als het online kan laat ik het jullie natuurlijk weten.

Ik heb de afgelopen 2 jaar zoveel dingen mogen doen die ik nooit had kunnen bedenken. Altijd weer wat spannend maar vooral heel leuk en ik houd van de uitdaging!

Heb je ideeën of vragen neem gerust contact om mogelijkheden te bespreken!

Vissen!

Vissen!

Na een vrij rustige winter stonden er net weer leuke opdrachten gepland. Maar door het hele Corona gebeuren liep dit natuurlijk allemaal anders.

1 van de opdrachten die gepland stond heb ik vorige week alsnog mogen doen. Ik was gevraagd door AquariumVerhuur om de aquariums die dit bedrijf plaatst te fotograferen. Ik mocht langs 6 bedrijven in Noord-Holland om daar foto’s te maken van de aquariums als reclamemateriaal en voor de website.

Ik moet bekennen dat ik het van te voren wel spannend vond. Het was een behoorlijke reis en je wil overal op tijd zijn om de ronde af te kunnen maken. Ik kende de locaties niet en aquariums zijn niet makkelijk mooi te fotograferen. Ik had in al een keer geoefend bij de dierenwinkel om in elk geval vast iets te kunnen uitproberen en te kijken welke instellingen welke resultaten geven.

S’morgens had ik vooral erg veel zin en was ik heel nieuwsgierig wat de dag me zal brengen. Dankzij google maps ben ik overal gekomen. Ik begon in Hem met 2 locaties, daarna door naar Hoorn, Zwaag, Den Helder, Alkmaar en via Volendam weer naar huis. Het was een flinke reis van 390 kilometer en 6 uur en 20 minuten in de auto. Gelukkig vind ik auto rijden leuk en houd ik van muziek, dus een perfecte combinatie.

Wat was het leuk om steeds verrast te worden door de goed verzorgde aquariums met de prachtige vissen. De variatie per locatie en aquariums is groot en heel verrassend.
Bovenstaande foto geeft een kijkje in een zee aquarium. Dit kantoor was in Den Helder. Bij het aquarium was een zitje gecreëerd met een vuurtoren op de muur. Alles was helemaal in lijn met het aquarium.

Afgelopen woensdag heb ik de foto’s geleverd en gister belde de eigenaar, Erik Rood, om me te bedanken en te zeggen hoe blij hij met de foto’s is. Hij heeft het beloond met een prachtige review.

Corona

Corona

Wat leven we in een rare tijd nu. Mijn 1e gedachten waren over het gevaar voor de gezondheid van iedereen. Veel mensen die in een risico groep vallen waarbij je er niet aan wilt denken die te moeten missen.

Daarnaast baalde ik ook omdat ik voor Z!E mooie opdrachten gepland had staan en na de winter die toch rustiger is keek ik er zo naar uit. Privé stonden ook leuke uitjes op de planning. Maar met Fien en Liva alleen maar thuis houdt het werken en weggaan toch wel op dus wat dat betreft had ik er snel vrede mee. en zag ik in dat we veel geluk hebben dat we samen zo flexibel kunnen zijn.

Terugkijkend op de afgelopen 6 weken hebben we het erg goed gedaan met elkaar. Fien en Liva spelen heerlijk en zijn misschien nog wel gekker op elkaar geworden voor zover mogelijk. Ronald werkt boven maar luncht gezellig mee en is er op tijd met eten, ook prettig zonder files. Zo is er na het eten tijd voor een korte wandeling of bal-tikkertje in de voortuin.  Hij helpt vaak tussendoor een keer met wat schoolwerk voor Fien. Even wat frisse motivatie is welkom op zijn tijd! We helpen elkaar goed en maken er vooral ook een gezellige tijd van.
Ik heb er vanuit Z!E een opdracht bij en dat doe ik vooral in de avond uren. Zo loopt Z!E toch door ook al is de tijd natuurlijk beperkt. Het is veel maar geeft me ook rust omdat de kans nu groot is dat Z!E kan blijven bestaan. De verwachting is dat de uitgestelde opdrachten in betere tijden alsnog gedaan mogen worden. Dat zou heel geweldig!

Mijn eindexamen (Vakopleiding FotoVakSchool) staat ook voor de deur. Hier keek ik erg naar uit, een expositie en ik had mooie ideeën! Helaas loopt dat nu allemaal anders. De foto’s die ik wilde maken kunnen nu niet, de expositie ruimte is afgezegd en ik had geen idee waar ik tijd kan vinden om rustig te fotograferen.
De normale examen rondes gaven me altijd al aardig stress omdat er veel tijd in gaat zitten. Het eindexamen is natuurlijk nog even een stapje meer. Althans dat wil ik!
Creatief denken lukte me niet meer door de volle dagen en avonden. Ik merk gelukkig dat het weer wat begint te komen. In de mei vakantie is er geen schoolwerk  dus zijn de dagen wat relaxter verwacht ik en na de vakantie mogen Fien en Liva 2 dagen naar school. Ik houd normaal wel van een bepaalde druk om nog beter te presteren. Op dat gebied nu niks te klagen…

Hoe belangrijk ik mijn opleiding ook vind, ons gezin gaat voor en als ik zie hoe fijn we het hebben met z’n vieren dan kan ik alleen maar zeggen dat ik trots en blij ben!

Iedereen om ons heen is nog gezond. Ik realiseer me goed dat dat bij velen niet zo is en dat de tijd dan totaal anders is. Sterkte voor diegene en daar waar lukt veel plezier en geniet van elkaar en het mooie weer.

Bovenstaande foto is 1 van de weinige die ik gemaakt heb de laatste tijd. Het beeld omschrijft hoe het is voor mij. Het is veel maar we staan sterk. De zon en het voorjaar helpen enorm.

Blij!

Blij!

Het is zo fijn te merken dat Z!E langzaam groeit en zoveel mensen enthousiast zijn. Er staan allemaal leuke opdrachten gepland komende maanden. Ik houd jullie op de hoogte!

Mensen benaderen mij ook weer om in het voorjaar foto’s te maken van hun gezin. Straks als alles mooi groen is zijn de buitenfoto’s weer extra mooi! Fijn dat die tijd er weer aankomt! De herfst is prachtig en de winter kan ook heel speciaal zijn, maar voor de meesten zijn voorjaar en zomer wel favoriet.

Verder blijf ik bezig met fotograferen voor mijn portfolio ‘Wisselende Wand’ waar ik me richt op beelden voor aan de wand thuis of voor bedrijven. Ik vind het heel ontspannend om zo te fotograferen. Goed kijken naar vormen, structuur en belichting maar vooral vanuit mijn gevoel fotograferen. Ik neem dan ook echt de tijd en kan er helemaal in op gaan.
Eigenlijk kies ik bijna altijd groen, vaak heel onbewust. Dat frisse groen trekt me aan dus ook ik kan niet wachten tot het voorjaar is!

Deze keer ben ik voor roze gegaan zoals je ziet. Je kan mij je voorkeuren aangeven qua kleuren en vorm. Het kan zijn dat je een bepaalde uitstraling zoekt (zwart is vaak chique, rood staat voor warmte), het in je interieur moet passen of misschien wil je er een psychologisch effect mee bereiken (blauw stimuleert creativiteit en verfrissend, groen werkt ontspannend). Dit zijn in het kort wat voorbeelden van kleuren.

Ik denk graag mee om de juiste keuze te maken en doe dit geheel vrijblijvend.

Geslaagd!

Geslaagd!

Vorige week heb ik weer examen gedaan. Ik heb mezelf uitgedaagd de dingen aan te gaan die ik nog niet zelf deed.
Op school werken we in de studio, maar thuis hebben we geen plek voor een vaste studio. Nu heb ik dat nooit een probleem gevonden omdat ik houd van buiten fotograferen en het gebruiken van natuurlijk licht. De reden dat ik toch iets wilde bedenken om studio foto’s te maken is het toch vaak wisselende weer en meer keuze voor mijn klant. Daarbij komt nog dat ik het erg leuk ben gaan vinden en er zoveel mogelijk is met extra licht. Maar dan wel op mijn manier, niet tig lampen die haast niet te vervoeren zijn, maar mijn eigen bescheiden reportageflitser op statief, de flitser op mijn camera en een mooie egale achtergrond.

Ik heb vorig jaar meerdere series zakelijke portretten gemaakt. Dat kan erg goed buiten maar is dan seizoensgebonden. Juist om die reden wil ik het binnen kunnen doen. Tot nu toe vonden mijn klanten een stenen muur of juist het groen van buiten erg mooi als achtergrond maar het kan me ook voorstellen dat er bedrijven zien die graag een egale zwarte of witte achtergrond willen. Zwart oogt chique en tegelijk mooi stoer.
Ik heb buiten gemerkt dat het heel vaak toch net droog blijft gelukkig maar als het te koud is krijg je ook snel verkleuring in het gezicht en voor mensen is het dan niet prettig.

Wat betreft de honden was ik altijd overtuigd van buiten, spelend en rennend door de weide, het water of bos. Dat vind ik nog steeds heel leuk en ik houd van het vele groen in de foto’s. Tot ik foto’s tegenkwam van honden in een studio die ik geweldig vond. Het kon me goed voorstellen dat mensen hun hond heel graag zo laten vastleggen.
Voor honden lijkt het me het fijnst thuis te zijn, lekker vertrouwd. Met de spullen die ik nu heb kan ik gewoon bij de mensen langs. Ik heb de mogelijkheid het thuis op te zetten als iemand dat prettiger vind en ik kan het zelfs buiten opzetten.

Ik heb nu een mobiele studio en ben gaan kijken of het met mijn losse reportageflitser en de flitser op mijn camera haalbaar is goede portretten te maken.  
Ik heb voor mijn examen gekozen voor honden omdat ik dat heel erg leuk vind en het ook een extra uitdaging is. Mensen kan je toch makkelijker vragen een bepaalde positie in te nemen.
Onze leraar was zeer positief over mijn mooie presentatie en gaf aan dat ik in korte tijd een grote sprong gemaakt heb door dit aan te pakken. Juist door dit flitsen aan te grijpen en op deze manier te gaan werken. Het is beloond met een 8, een cijfer om trots op te zijn! Hij verwacht dat ik een ontzettende sprong ga maken als ik hierin door ga en zei dat ik hard gewerkt heb in korte tijd. Ik ga hier zeker in door want er is zoveel mogelijk en ik heb er zin in om alles verder uit te gaan werken.

Het examen bestond uit 3 modules. Naast de honden heb ik een serie Amaryllis foto’s gemaakt, ook in mijn mobiele studio. Deze foto’s zijn gemaakt met het idee ze over een gehele wand te plaatsen zodat je in een bedrijf een geheel krijgt of thuis een wand speciaal kan maken wat een unieke sfeer geeft in je interieur.
Voor de 3e serie ben ik met de flitser op pad gegaan buiten. Ik wilde rijp fotograferen en dacht in de decembermaand dat dat wel goed zou komen. Dat viel tegen! 2x had het gevroren en kon ik op pad. ‘S morgens vroeg in het donker ging ik richting het bos vlakbij ons huis. Maar de rijp was minimaal en wat had ik koude handen, mijn haar was bevroren en ik vroeg me af hoe ik dit onderwerp had kunnen bedenken. Toch heb ik doorgezet en mooie foto’s weten te maken. Ik wilde een ander effect en daarom ging ik flitsen in het donker. Ik heb een serie gemaakt van 3 donkere foto’s en 3 foto’s ’s morgens toen het al licht was. Als er meer vorst geweest was had ik een geheel donkere serie kunnen maken om mezelf ook hierin eens uit te dagen het anders te doen.
Al met al vond ik de combinatie ook juist erg mooi en de leraar gaf ook aan dat de serie prachtig is geworden en de compositie zeer goed.

De Amaryllis en vorst serie is al te zien op Instagram en op Facebook en LinkedIn staan ook de voorbeelden hoe de Amaryllis serie eruit ziet in een interieur. In deze opdracht heb ik de sauna als klant voor ogen gehad en daarom het sauna achtige interieur gekozen. Ook mijn keuze voor het warme rood en de mooie vormen van de Amaryllis is op dat idee gebaseerd.

We gaan nu alweer het laatste half jaar van deze Vakopleiding in. Het eindexamen is het organiseren van een expositie. Met een opleiding als deze is het gewoon jammer als het straks afgelopen is.

Alle foto’s komen natuurlijk ook op mijn website maar ik heb weer wat plannen voor mijn site die ik eerst verder uit wil werken. Zodra het zover is horen jullie het zeker 😊

Allemaal leuke plannen!

Allemaal leuke plannen!

Het jaar is alweer bijna om, het is echt omgevlogen zoals de tijd eigenlijk altijd snel gaat. Ik ben weer bezig met allerlei leuke plannen en druk voor school. Ik zit inmiddels in het laatste jaar en de verwachtingen van school liggen hoog maar voor mezelf leg ik de lat nog hoger. Wat ik juist zo leuk vind aan deze opleiding is gelijk ook lastig als het op de examens aan komt. Praktijk is super maar je moet wel de ideeën verzinnen. Nu ben ik wel creatief en komen er zeker veel ideeën,  maar wat is nu goed genoeg en haalbaar.
Ik moet zeggen dat ik ook alle theorie erg interessant vind. Er is zoveel te leren dus ik ben heel blij dat ik na de Basisopleiding de Vakopleiding ben gaan doen. Je leert zoveel bij wat in de praktijk weer van pas komt.

Jullie zullen de resultaten eind januari zien!

Wat betreft Z!E merk ik dat ik bij de start zo goed wist waar ik me op ging richten. Alleen door vragen van klanten heb ik afgelopen jaar ook vele andere dingen gedaan en veel kinderen en families mogen fotograferen. Ik houd van contact met mensen en geniet van de fotoshoots dus blijf me vooral vragen!
Daarnaast wil ik voor mezelf goed kijken waar ik me op richt. Waar wil ik dat Z!E in uitblinkt. Eigenlijk ben ik daar wel uit en is dit wat ik bij de start van Z!E al wist. Honden en beelden voor aan de wand thuis of op kantoor. Dit kan in mooie lijsten of een hele muur met een foto. Persoonlijk vind ik dat erg mooi en zakelijk en privé kan dit zoveel toevoegen. Thuis wil ik zo’n muur maken maar welke foto kiezen we uit al de foto’s?
Dus de muur is nu nog steeds taupe…. ook mooi maar kan beter. Ik denk dat het strand en zee gaat worden. Wij genieten zo van strand en zee als gezin dat het wel heel erg bij ons past en lekker ontbijten met uitzicht op de zee klinkt toch goed!

Nu ik het zo schrijf denk ik wat doe ik toch moeilijk, de foto die al sinds die gemaakt is in mijn hoofd zit moet het worden. Ik denk dat Ronald het helemaal eens is maar voor de zekerheid even overleggen en aan de slag.

Wat betreft de honden heb ik nieuwe ideeën. Ik merk hoe blij ik van honden word en de honden tot nu toe van mij dus ik wil hier zeker in door. Wat ik juist erg mooi vond is het buiten in de natuur je hond vastleggen terwijl hij speelt, rent of lekker zit te kijken. Dit blijf ik ook zeker doen maar daarnaast ga ik uitproberen hoe een mobiele studio werkt.
De hond kan fijn in zijn eigen huis blijven en ik kom langs met belichting en een neutrale achtergrond. Ik dacht altijd dat een hond in de studio niet bij me zou passen, maar ik heb nu ideeën wat ik helemaal zie zitten! 
Het voordeel hiervan is dat het niet zo weersafhankelijk is en je qua belichting meer zelf in de hand hebt. Ook kan het buiten geplaatst worden maar kan je een heel ander type foto creëren. De baasjes kennen de honden natuurlijk het beste en kunnen een keuze maken. 

Wil je nu ook wat anders aan de muur of een mooi portret van je hond? Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Zoals ik al aangaf geniet ik erg van de kinderen en families en genoot ik van de onverwachtse variatie afgelopen jaar. Dus heb je een leuk idee of wil je iets specifieks? Neem contact op dan kunnen we vrijblijvend afspreken om onze ideeën uit te wisselen en te kijken of het overeen komt.

Allemaal hele fijne feestdagen en een mooi nieuwjaar gewenst vol goeie gezondheid en veel plezier!

 

Herfst!

Herfst!

Poeh ik moet erg wennen aan de donkere ochtenden… Ik ben al niet zo’n ochtendmens maar in de zomer spring ik toch echt enthousiaster uit bed.

Gelukkig heeft de herfst ook veel voordelen! Wat een mooie kleuren overal! Zeker als de lucht blauw is en de zon op de mooie bladeren schijnt geniet ik volop.

Ik heb weer erg leuke opdrachten mogen doen. Het is soms spannend met het weer of alles buiten kan maar met de familieshoots hebben we toch elke keer weer geluk. Ik ben toevallig 2x op zondag op pad gegaan toen de familie bij elkaar kwam en mij gevraagd werd of ik ze samen vast wilde komen leggen. Heel graag zelfs!
Ik maak altijd extra foto’s zodat er keuze is en je ook nog andere samenstellingen kan laten fotograferen. De kinderen samen is altijd leuk en als gezin compleet komt er ook niet altijd van. Het is niet verplicht de extra foto’s af te nemen dus je hebt de kosten geheel zelf in de hand.

Ik ben ook weer naar De Wingerd geweest voor foto’s in de klaslokalen. Alles is nu klaar en het duurt niet lang voor de nieuwe website te bewonderen is. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat. De foto’s zijn in elk geval enthousiast ontvangen.

Nu vergeet ik bijna het leukste van de herfst. De vakantie! Wat is het toch heerlijk dat ik nu zo flexibel ben en we de vakanties zo makkelijk zelf kunnen opvangen zonder zorgen of het vrij krijgen wel lukt. Ik laat opdrachten zeker doorlopen in de vakanties maar alles valt goed te plannen waardoor er fijn tijd is met Fien en Liva.

Ondanks dat ik erg van warmte en licht houd en de lente en zomer toch echt mijn seizoenen zijn ben ik geboren in de herfst. We hebben mijn verjaardag dit jaar met z’n viertjes gevierd. Een fijn dagje Julianatoren en daarna lekker uit eten. Wat geweldig al die attracties in het mini en zo veel keuze voor kleintjes. Liva onze jongste van 3 wilde perse in de achtbaan dus we waagden het erop met z’n viertjes. Wat een goed idee ze lachte hard en vond het prachtig!

Toch wel leuk die herfst!

Z!E bestaat vandaag 1 jaar!

Z!E bestaat vandaag 1 jaar!

Dat het vandaag 4 oktober is is natuurlijk geen toeval. Dierendag!

Ik ben Z!E gestart puur gericht op dier & natuur. Dit is nog altijd mijn specialisme en doe ik ontzettend graag.
Ondanks dat mijn site echt op dieren gericht was kreeg ik regelmatig vragen voor portretten van kinderen, families en zakelijke portretten. Erg leuk!
Ik heb mijn site bewust uitgebreid zodat mensen kunnen zien wat voor foto’s ik maak. Lang niet alle foto’s staan op mijn website omdat ik altijd bewust de klant vraag of ze dit willen. In mijn voorwaarden staat dat ik het kan gebruiken, maar ik wil dat mensen dit leuk vinden en zich er niet ongemakkelijk bij voelen.
Wil je meer voorbeelden zien dan kan je altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Ik vind het nog steeds geweldig foto’s te maken van rennende honden. Dat blijft een uitdaging en ik geniet ontzettend van al die lieve dieren.
Gelukkig vind ik contact met mensen ook erg leuk en kom ik altijd enthousiast thuis van de vele portretten van mensen die ik inmiddels heb mogen maken.

Mijn 1e opdracht was het inrichten van 8 kantoorruimtes en een lange gang. Dit mocht met mijn natuurfoto’s. Een fantastische opdracht en zo spannend gelijk al zo’n grote opdracht terwijl ik nog zoveel uit moest zoeken.
Nog steeds ga ik heel graag de natuur in voor het maken van foto’s en probeer ik van hele gewone dingen beelden met beleving te maken.

In meerdere woningen hangt inmiddels een echte Z!E 😉 aan de muur. Trots ben ik daar op!

Komend jaar wil ik me nog meer gaan richten op foto’s voor aan de wand. Het kan je interieur thuis of van je bedrijf zo bijzonder maken. Denk ook aan mooie lijsten of een gehele wand voorzien van een prachtig beeld.
Er is zoveel mogelijk dat het helemaal naar je persoonlijke smaak kan of geheel gericht op je bedrijf

Stage lopen bij Z!E

Stage lopen bij Z!E

Ik kreeg begin deze zomer een mailtje van een meisje. Ze zit op het Zone College in Twello en wilde graag stage bij me lopen. Heel erg leuk, ik voelde me vereerd.

Voor een dag meekijken zou ik prima wat kunnen regelen maar een stage van een half jaar bij Z!E gaat echt niet. Ik werk parttime en doe ook veel in de avonden. Daarnaast zijn mijn weken nog niet volgepland met opdrachten. Ik heb gelukkig sinds de start steeds opdrachten maar nog niet constant genoeg voor een stage.

Ze schreef dat ze met dieren wil gaan werken en erg geïnteresseerd is in fotografie en zelf een pony heeft. Dit vond ik zo leuk dat ik heb aangeboden foto’s te komen maken.

Net voor we op vakantie gingen ben ik op een mooie avond naar de stallen gegaan om foto’s van haar en de paarden te maken. Het was een gezellige fotoshoot, een heerlijke zomeravond. Wat een mooie dieren zijn het toch!

Gelukkig vertelde ze dat ze al een leuke stageplek heeft gevonden bij een manage dus dat klinkt goed!

Vakantie!

Vakantie!

Regelmatig zeiden mensen rond schoolvakanties, fijne vakantie! En dan dacht ik.. vakantie?!? We gingen altijd buiten het seizoen wat een goede keuze geweest is nu we zien wat het werkelijk inhoud die hoge prijzen in het seizoen…
Ik merk nu, met een schoolgaand kind, dat we meeleven met die vakanties. Je kind is er echt aan toe. Ik snap nu dat er zo veel vakanties zijn, ze hebben het echt nodig.
Toen ik nog in loondienst werkte vingen we de dagen samen op en met oma als oppas erbij kon dat perfect. Nu ik zo flexibel ben is het helemaal fijn en voelt het luxe!

Natuurlijk ga ik graag op pad voor fotoshoots. Dus twijfel niet om me in deze periode te benaderen.
De avonden zijn lang en het avondlicht is prachtig voor foto’s. Kinderen zijn vaak lekker gebruind en er is meer ruimte om te plannen omdat ze vakantie hebben. Honden kunnen het water in duiken voor de mooiste actie foto’s of een extra wandeling in de avond.

Naast fotograferen ben ik veel aan het uitzoeken over de mogelijkheden met foto’s.
Een wand in je huis of kantoor met een prachtige foto geen een unieke sfeer. De kwaliteit van je foto moet natuurlijk goed zijn. Ik begrijp dat vele nu foto’s met de telefoon maken (ik doe het zelf ook vaak want het is zo makkelijk!) of niet in het bezit zijn van een goeie camera. Mocht je nu wel een fotowand willen dan bestaat de mogelijkheid een foto uit mijn portfolio te kopen. Dit kan natuurlijk ook voor een mooie uitvergroting.
Ik neem mijn volledige camera uitrusting altijd mee op vakantie en als de kinderen lekker slapen of spelen ga ik er even tussenuit me de camera. Vaak hoor ik dat mensen hun eigen vakantie er in herkennen. De vissershuisjes in Frankrijk, de vogelbloem (zo noem ik hem, zie foto) in Spanje of gewoon de zee.

Heb je interesse of vragen neem gerust contact op. Dit jaar gaan we naar Frankrijk dus heb je een speciaal verzoek geef het aan me door.

Wil je graag je eigen foto van je mobiel gebruiken? Dan kan je kiezen voor kleinere afdrukken en deze op PVC laten lijmen om ze leuk in een houder in te zetten. Neem gerust contact op voor de opties.

Voor iedereen een hele fijne zomer gewenst! Voor diegene die gewoon doorwerken, geniet van de mooie avonden, hopelijk komen er nog veel dit jaar.