Honden fotograferen vind ik heel leuk om te doen. De honden eigenaren zijn heel blij met de foto’s en van vele mensen krijg ik mooie complimenten. Ik wil hier zeker in door en er het liefst zoveel mogelijk over leren. Tijd voor een gerichte workshop.

De workshop begint met uitleg van gerichte theorie voor diverse type foto’s. Tips voor instellingen van je camera en uitleg over beelden.

Vervolgens gaan we naar het bos waar 2 (model)honden zijn die erg goed luisteren. Een luxe positie en voor een keer wel fijn.
Zelf hou ik er juist wel van als een hond lekker zijn gang gaat en ineens in het water plonst of keihard de andere kant op rent.
Dit is natuurlijk wel ideaal om meerdere instellingen op je camera uit te proberen.

Het moet voor de honden een bijzondere ervaring zijn als je heel blij en hard aan komt rennen en er ineens mensen met camera’s liggen die het pad versperren. Gelukkig wisten de honden ons goed te omzeilen en hadden ze er plezier in. Voor jullie beeldvorming heb ik de foto bijgevoegd.

Het was een leuke middag en ik heb weer een een aantal tips gekregen!