Mijn week begon met een fotoshoot van 2 gezinnen die hun (schoon)moeder willen verrassen. Heerlijk in het bos met prachtig weer! Eigenlijk wat teveel zon voor het fotograferen maar juist door de zon is de gekozen foto prachtig geworden.
We hebben er een wandeling van gemaakt zodat er wat keuze was welke foto als canvas cadeau zou worden gegeven. Voor de hond en voor ons gelijk fijn wat frisse lucht en beweging! We zagen zelfs nog herten en door het zonnetje was het heerlijk.

Ik ben de foto’s met spoed gaan uitzoeken en ontwikkelen zodat het kado een week later op de verjaardag nog gegeven kan worden. Mede dankzij de snelle service van Foto van de Worp is het gelukt.

Verder heb ik een leuk gesprek gehad bij een kinderopvang om daar in het voorjaar alle kindjes te gaan fotograferen. We willen gaan voor spontane foto’s zodat de kindjes er echt opkomen zoals ze zijn. Leuk!

De week eindigde met een fotoshoot van 4 vriendinnen. Ze kreeg dit voor haar verjaardag omdat ze helemaal gek is van fotograferen en heel graag een professionele foto wilde.
Er was regen/ijzel voorspeld dus het was spannend of het weer mee zou zitten. Ook is het n.a.v. het seizoen en voorspelde weer even zoeken wat de mooiste locatie is.
Er lag een pak sneeuw, in overleg is de keuze gevallen op een bospad wat nog mooi wit was. Uiteindelijk konden we nog voor de neerslag fotograferen met een prachtig pak sneeuw.
De meiden eindigden in een sneeuwballen gevecht en de hond, Pepper, rende heerlijk door het bos en de sneeuw. Het lukte net hem vast te leggen voor hij er weer vandoor ging en hij staat er nog prachtig op met een stralende jarige!