Wat heb ik een geweldige opdracht gekregen en inmiddels afgerond. Het begon met 1 kantoorruimte waar de eigenaar mooie afbeeldingen wilde gemaakt door mij nadat hij mijn portfolio gekeken had. Mijn foto’s spraken hem erg aan en hij vond het foto’s met gevoel. Een mooi compliment zeker omdat hij heel wat foto’s van diverse fotografen gezien heeft en aangaf dat mijn foto’s echt verschil maken.

De afbeeldingen moesten een blij gevoel geven en gevoel van vrijheid en ruimte.
Ik ben toen op pad gegaan met mijn camera op zoek naar dit soort beelden. Ik heb verschillende soorten foto’s gemaakt zodat hij kon aangeven wat zijn smaak is en waarbij hij dat gevoel ervaart.

Eind vorig jaar ben ik op zijn kantoor geweest om een indruk van de ruimte te krijgen en een fotoshoot van zijn hond te maken.
Hij gaf aan dat ik voor het gehele pand (9 kantoorruimtes en de gang) een idee mocht gaan uitwerken! Geweldig natuurlijk!

Wat ik erg leuk vond was dat de werknemers voor natuur kozen om juist in de drukte wat ontspanning te vinden in de foto. Juist met het vele binnen zitten geeft dat het gevoel van buiten en rust.
Ik ben een keer terug gegaan om alles uit te meten en heb vervolgens een opzet gemaakt per kantoor hoe ik het het mooiste vond. Daarbij heb ik alles ingedeeld zodat het wel 1 geheel zou worden maar er ook voldoende afwisseling in de beelden zit.

Afgelopen vrijdag heb ik samen met een vriendin alles opgehangen. Mijn opdrachtgever wilde graag ontzorgt worden en het leek mij erg leuk het zelf te leveren en op te hangen zodat ik het resultaat meteen kon zien.

Ik heb al enthousiaste reacties ontvangen, het valt erg in de smaak! Het kantoor is er ook echt van opgefrist en ik hoop dat iedereen nog lang zal genieten van het nieuwe mooie uitzicht.