4 oktober 2018 is de officiële startdatum van Z!E. Ik heb al veel fotoshoots mogen doen! Wat is het leuk dat ook onbekende mensen me vinden via Google of door het zien van mijn reclame collages.
Erg leuk dat veel bedrijven enthousiast zijn en mijn collage graag willen neerzetten.

In november kreeg ik al een grote opdracht en mocht ik een opzet maken voor de aankleding van de wanden voor 9 kantoorruimtes. Geweldig want zo’n prachtige start had ik niet durven dromen en doet zo goed! Bedankt voor het vertrouwen en de vele leuke reacties!

Ik ben tegen veel dingen aangelopen en dat zal waarschijnlijk ook zo blijven. Wat is het leerzaam en leuk alles zelf uit te zoeken.
Gelukkig zijn er ook mensen genoeg die me graag helpen.

Het is erg leuk dat er veel afwisseling in mijn opdrachten zit. Van keihard rennende spelende honden tot zakelijke portretten, van kinderen tot kunstzinnige beelden aan de wand bij mensen thuis en de natuurbeelden in de kantoorruimtes.

Ik geniet volop en hoop dat Z!E een mooie toekomst tegemoet gaat. Ik heb er vertrouwen in en ga ervoor!