Wat een heerlijk seizoen om met de camera op pad te zijn. De herfst en winter zijn prachtig maar ik vind wat warmte toch wel heel prettig.

Morgenmiddag staat een Totaal shoot gepland met kindjes en dan is zonder jas spelen en rondrennen extra fijn. Als het goed is schijnt de zon!

Verder ben ik hard aan het werk met het afronden van de volgende 3 modules voor mijn vakopleiding. Ik fotografeer al heel lang en heb de basis opleiding aan de FotoVakschool zeer positief afgerond. Omdat ik erin geloof dat je altijd kan leren en beter kan worden ben ik de Vakopleiding aan het volgen.
Ik heb dit in de financiële branche ook altijd opleidingen gedaan. Vooral omdat ik verder wilde en niet omdat ik de studiestof nu zo interessant vond..
Wat is het heerlijk om nu te leren wat je echt wil weten. We werken nu aan de module Licht. Erg interessant hoe je het licht nog mooier en beter in kan zetten. Ik houd van buiten fotograferen, dat is echt mijn ding! Je bent alleen erg afhankelijk van het weer en hoe het licht buiten is. Door goed te leren werken met de reportageflitser en goed te kijken hoe het licht valt kan je nog zoveel meer bereiken.

Voor 1 van de modules heb ik modellen nodig, gelukkig heb ik gewillige vriendinnen. Inge en Lotte wilden al voor de camera staan toen ze gezellig bij me op de koffie waren. Zo kon ik wat ideeën uitproberen en daar weer op verder denken.
Gisteravond had ik in het Worpplantsoen afgesproken met mijn vriendin Danielle en haar dochter Teuntje. Erg gezellig en mooi om te zien hoe Teuntje mee dacht en totaal geen moeite had om voor de camera te staan.
Het was een prachtige avond, erg gezellig en perfect weer om foto’s te maken.

Hierboven een foto om te laten zien hoe prachtig je natuurlijk licht kan gebruiken.