Regelmatig zeiden mensen rond schoolvakanties, fijne vakantie! En dan dacht ik.. vakantie?!? We gingen altijd buiten het seizoen wat een goede keuze geweest is nu we zien wat het werkelijk inhoud die hoge prijzen in het seizoen…
Ik merk nu, met een schoolgaand kind, dat we meeleven met die vakanties. Je kind is er echt aan toe. Ik snap nu dat er zo veel vakanties zijn, ze hebben het echt nodig.
Toen ik nog in loondienst werkte vingen we de dagen samen op en met oma als oppas erbij kon dat perfect. Nu ik zo flexibel ben is het helemaal fijn en voelt het luxe!

Natuurlijk ga ik graag op pad voor fotoshoots. Dus twijfel niet om me in deze periode te benaderen.
De avonden zijn lang en het avondlicht is prachtig voor foto’s. Kinderen zijn vaak lekker gebruind en er is meer ruimte om te plannen omdat ze vakantie hebben. Honden kunnen het water in duiken voor de mooiste actie foto’s of een extra wandeling in de avond.

Naast fotograferen ben ik veel aan het uitzoeken over de mogelijkheden met foto’s.
Een wand in je huis of kantoor met een prachtige foto geen een unieke sfeer. De kwaliteit van je foto moet natuurlijk goed zijn. Ik begrijp dat vele nu foto’s met de telefoon maken (ik doe het zelf ook vaak want het is zo makkelijk!) of niet in het bezit zijn van een goeie camera. Mocht je nu wel een fotowand willen dan bestaat de mogelijkheid een foto uit mijn portfolio te kopen. Dit kan natuurlijk ook voor een mooie uitvergroting.
Ik neem mijn volledige camera uitrusting altijd mee op vakantie en als de kinderen lekker slapen of spelen ga ik er even tussenuit me de camera. Vaak hoor ik dat mensen hun eigen vakantie er in herkennen. De vissershuisjes in Frankrijk, de vogelbloem (zo noem ik hem, zie foto) in Spanje of gewoon de zee.

Heb je interesse of vragen neem gerust contact op. Dit jaar gaan we naar Frankrijk dus heb je een speciaal verzoek geef het aan me door.

Wil je graag je eigen foto van je mobiel gebruiken? Dan kan je kiezen voor kleinere afdrukken en deze op PVC laten lijmen om ze leuk in een houder in te zetten. Neem gerust contact op voor de opties.

Voor iedereen een hele fijne zomer gewenst! Voor diegene die gewoon doorwerken, geniet van de mooie avonden, hopelijk komen er nog veel dit jaar.