Ik kreeg begin deze zomer een mailtje van een meisje. Ze zit op het Zone College in Twello en wilde graag stage bij me lopen. Heel erg leuk, ik voelde me vereerd.

Voor een dag meekijken zou ik prima wat kunnen regelen maar een stage van een half jaar bij Z!E gaat echt niet. Ik werk parttime en doe ook veel in de avonden. Daarnaast zijn mijn weken nog niet volgepland met opdrachten. Ik heb gelukkig sinds de start steeds opdrachten maar nog niet constant genoeg voor een stage.

Ze schreef dat ze met dieren wil gaan werken en erg geïnteresseerd is in fotografie en zelf een pony heeft. Dit vond ik zo leuk dat ik heb aangeboden foto’s te komen maken.

Net voor we op vakantie gingen ben ik op een mooie avond naar de stallen gegaan om foto’s van haar en de paarden te maken. Het was een gezellige fotoshoot, een heerlijke zomeravond. Wat een mooie dieren zijn het toch!

Gelukkig vertelde ze dat ze al een leuke stageplek heeft gevonden bij een manage dus dat klinkt goed!