Dat het vandaag 4 oktober is is natuurlijk geen toeval. Dierendag!

Ik ben Z!E gestart puur gericht op dier & natuur. Dit is nog altijd mijn specialisme en doe ik ontzettend graag.
Ondanks dat mijn site echt op dieren gericht was kreeg ik regelmatig vragen voor portretten van kinderen, families en zakelijke portretten. Erg leuk!
Ik heb mijn site bewust uitgebreid zodat mensen kunnen zien wat voor foto’s ik maak. Lang niet alle foto’s staan op mijn website omdat ik altijd bewust de klant vraag of ze dit willen. In mijn voorwaarden staat dat ik het kan gebruiken, maar ik wil dat mensen dit leuk vinden en zich er niet ongemakkelijk bij voelen.
Wil je meer voorbeelden zien dan kan je altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Ik vind het nog steeds geweldig foto’s te maken van rennende honden. Dat blijft een uitdaging en ik geniet ontzettend van al die lieve dieren.
Gelukkig vind ik contact met mensen ook erg leuk en kom ik altijd enthousiast thuis van de vele portretten van mensen die ik inmiddels heb mogen maken.

Mijn 1e opdracht was het inrichten van 8 kantoorruimtes en een lange gang. Dit mocht met mijn natuurfoto’s. Een fantastische opdracht en zo spannend gelijk al zo’n grote opdracht terwijl ik nog zoveel uit moest zoeken.
Nog steeds ga ik heel graag de natuur in voor het maken van foto’s en probeer ik van hele gewone dingen beelden met beleving te maken.

In meerdere woningen hangt inmiddels een echte Z!E ? aan de muur. Trots ben ik daar op!

Komend jaar wil ik me nog meer gaan richten op foto’s voor aan de wand. Het kan je interieur thuis of van je bedrijf zo bijzonder maken. Denk ook aan mooie lijsten of een gehele wand voorzien van een prachtig beeld.
Er is zoveel mogelijk dat het helemaal naar je persoonlijke smaak kan of geheel gericht op je bedrijf