Poeh ik moet erg wennen aan de donkere ochtenden… Ik ben al niet zo’n ochtendmens maar in de zomer spring ik toch echt enthousiaster uit bed.

Gelukkig heeft de herfst ook veel voordelen! Wat een mooie kleuren overal! Zeker als de lucht blauw is en de zon op de mooie bladeren schijnt geniet ik volop.

Ik heb weer erg leuke opdrachten mogen doen. Het is soms spannend met het weer of alles buiten kan maar met de familieshoots hebben we toch elke keer weer geluk. Ik ben toevallig 2x op zondag op pad gegaan toen de familie bij elkaar kwam en mij gevraagd werd of ik ze samen vast wilde komen leggen. Heel graag zelfs!
Ik maak altijd extra foto’s zodat er keuze is en je ook nog andere samenstellingen kan laten fotograferen. De kinderen samen is altijd leuk en als gezin compleet komt er ook niet altijd van. Het is niet verplicht de extra foto’s af te nemen dus je hebt de kosten geheel zelf in de hand.

Ik ben ook weer naar De Wingerd geweest voor foto’s in de klaslokalen. Alles is nu klaar en het duurt niet lang voor de nieuwe website te bewonderen is. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat. De foto’s zijn in elk geval enthousiast ontvangen.

Nu vergeet ik bijna het leukste van de herfst. De vakantie! Wat is het toch heerlijk dat ik nu zo flexibel ben en we de vakanties zo makkelijk zelf kunnen opvangen zonder zorgen of het vrij krijgen wel lukt. Ik laat opdrachten zeker doorlopen in de vakanties maar alles valt goed te plannen waardoor er fijn tijd is met Fien en Liva.

Ondanks dat ik erg van warmte en licht houd en de lente en zomer toch echt mijn seizoenen zijn ben ik geboren in de herfst. We hebben mijn verjaardag dit jaar met z’n viertjes gevierd. Een fijn dagje Julianatoren en daarna lekker uit eten. Wat geweldig al die attracties in het mini en zo veel keuze voor kleintjes. Liva onze jongste van 3 wilde perse in de achtbaan dus we waagden het erop met z’n viertjes. Wat een goed idee ze lachte hard en vond het prachtig!

Toch wel leuk die herfst!