Het is zo fijn te merken dat Z!E langzaam groeit en zoveel mensen enthousiast zijn. Er staan allemaal leuke opdrachten gepland komende maanden. Ik houd jullie op de hoogte!

Mensen benaderen mij ook weer om in het voorjaar foto’s te maken van hun gezin. Straks als alles mooi groen is zijn de buitenfoto’s weer extra mooi! Fijn dat die tijd er weer aankomt! De herfst is prachtig en de winter kan ook heel speciaal zijn, maar voor de meesten zijn voorjaar en zomer wel favoriet.

Verder blijf ik bezig met fotograferen voor mijn portfolio ‘Wisselende Wand’ waar ik me richt op beelden voor aan de wand thuis of voor bedrijven. Ik vind het heel ontspannend om zo te fotograferen. Goed kijken naar vormen, structuur en belichting maar vooral vanuit mijn gevoel fotograferen. Ik neem dan ook echt de tijd en kan er helemaal in op gaan.
Eigenlijk kies ik bijna altijd groen, vaak heel onbewust. Dat frisse groen trekt me aan dus ook ik kan niet wachten tot het voorjaar is!

Deze keer ben ik voor roze gegaan zoals je ziet. Je kan mij je voorkeuren aangeven qua kleuren en vorm. Het kan zijn dat je een bepaalde uitstraling zoekt (zwart is vaak chique, rood staat voor warmte), het in je interieur moet passen of misschien wil je er een psychologisch effect mee bereiken (blauw stimuleert creativiteit en verfrissend, groen werkt ontspannend). Dit zijn in het kort wat voorbeelden van kleuren.

Ik denk graag mee om de juiste keuze te maken en doe dit geheel vrijblijvend.