Na een vrij rustige winter stonden er net weer leuke opdrachten gepland. Maar door het hele Corona gebeuren liep dit natuurlijk allemaal anders.

1 van de opdrachten die gepland stond heb ik vorige week alsnog mogen doen. Ik was gevraagd door AquariumVerhuur om de aquariums die dit bedrijf plaatst te fotograferen. Ik mocht langs 6 bedrijven in Noord-Holland om daar foto’s te maken van de aquariums als reclamemateriaal en voor de website.

Ik moet bekennen dat ik het van te voren wel spannend vond. Het was een behoorlijke reis en je wil overal op tijd zijn om de ronde af te kunnen maken. Ik kende de locaties niet en aquariums zijn niet makkelijk mooi te fotograferen. Ik had in al een keer geoefend bij de dierenwinkel om in elk geval vast iets te kunnen uitproberen en te kijken welke instellingen welke resultaten geven.

S’morgens had ik vooral erg veel zin en was ik heel nieuwsgierig wat de dag me zal brengen. Dankzij google maps ben ik overal gekomen. Ik begon in Hem met 2 locaties, daarna door naar Hoorn, Zwaag, Den Helder, Alkmaar en via Volendam weer naar huis. Het was een flinke reis van 390 kilometer en 6 uur en 20 minuten in de auto. Gelukkig vind ik auto rijden leuk en houd ik van muziek, dus een perfecte combinatie.

Wat was het leuk om steeds verrast te worden door de goed verzorgde aquariums met de prachtige vissen. De variatie per locatie en aquariums is groot en heel verrassend.
Bovenstaande foto geeft een kijkje in een zee aquarium. Dit kantoor was in Den Helder. Bij het aquarium was een zitje gecreëerd met een vuurtoren op de muur. Alles was helemaal in lijn met het aquarium.

Afgelopen woensdag heb ik de foto’s geleverd en gister belde de eigenaar, Erik Rood, om me te bedanken en te zeggen hoe blij hij met de foto’s is. Hij heeft het beloond met een prachtige review.