Z!E bestaat vandaag 2 jaar! Vanaf dag 1 ben ik blij met elke opdracht die ik krijg. Ik startte met een hele grote opdracht wat fantastisch is maar als iemand een extra foto wilde bestellen was ik ook blij.

Nog altijd ben ik dankbaar voor alle opdrachten en nog net zo enthousiast. Het voelt goed dat mensen vertrouwen in me hebben en Z!E weten te vinden.
Het merendeel van mijn klanten zijn zakelijke klanten. Inmiddels heb ik al voor vele websites mogen fotograferen, erg leuk om te doen! De afwisseling tussen de bedrijven, de mensen en het product werkt inspirerend.

Daarnaast komen er nog steeds hondenshoots voorbij. Vanuit dat idee ben ik Z!E gestart en koos ik de toepasselijke startdatum, dierendag!

Daarnaast wil ik verder met de workshops. Het was erg leuk om te doen en ik kreeg zelfs het compliment dat ik een natuurtalent ben. Hoe mooi is dat ?
De mensen uit de groepen waren enthousiast en er is al om een vervolg gevraagd.

Mijn website wordt nog altijd goed bekeken. De tijd ontbrak om veel toe te voegen. Ik ben vorig weekend aan de slag gegaan voor een portfolio met de bedrijfsfotografie. Daarnaast zal ik informatie over de workshops toevoegen. Als het online kan laat ik het jullie natuurlijk weten.

Ik heb de afgelopen 2 jaar zoveel dingen mogen doen die ik nooit had kunnen bedenken. Altijd weer wat spannend maar vooral heel leuk en ik houd van de uitdaging!

Heb je ideeën of vragen neem gerust contact om mogelijkheden te bespreken!