Vorige maand ben ik naar Oosterhout gegaan om foto’s te maken bij Vets Place, een net geopende dierenkliniek.

Wat een prachtige kliniek! Het maakt deel uit van de mooie Boerenbond en Pets Place winkel. Ideaal om zo alles voor je dier onder 1 dak te hebben. Er werken 2 spontane meiden die het beste voor hebben met je dier.
Interessant om zo eens mee te kunnen kijken en te horen hoe het hier in zijn werk gaat.

Bedrijfsfotografie vind ik al heel leuk om te doen en de keren dat het samen valt met een bedrijf waar dieren de hoofdrol spelen is helemaal fantastisch. Deze keer genoot ik van de aanhankelijke hond die graag met me mee liep voor de nodige aandacht en gezelligheid.
Vervolgens een schattig konijntje op de foto en natuurlijk de mooie, fris ogende kliniek. De medewerksters Anne (dierenarts) en Leonie (paraveterinair) konden zich met de dieren bezig houden zodat ik ongedwongen foto’s kon maken.

Ik heb genoten, het was de reis zeker waard!