​Je blijft je vanzelf ontwikkelen in de fotografie. Je ziet dingen en wil het uitproberen maar ook simpelweg door te fotograferen. Ik leer eigenlijk steeds bij en ontdek wat voor mij het beste werkt en bij mij past.

Nu kwam er de laatste maanden weinig van extra fotograferen. Ik had mijn handen vol aan de vaste opdrachten en de kinderen thuis.
Gelukkig kwam het bijzondere winterweer net in ons weekend aan zee en kon ik er fijn op uit. Lekker het strand over en de duinen in. Deze foto is gemaakt op het strand. Prachtig om te zien hoeveel verschillende patronen er ontstonden door het zand, de sneeuw en de wind.

In de opleidingen aan de fotovakschool heb ik veel geleerd en daarom heb ik nu gekozen voor een training op maat. Alles wat ik nog wil verbeteren of uitbreiden qua kennis heb ik doorgegeven en gaan we nu stap voor stap behandelen.
Eind vorig jaar heb ik een nieuwe camera aangeschaft. Het schijnt de beste systeemcamera van dit moment te zijn en ik wil er alles van weten. Daar start ik vrijdag mee, ik kijk er naar uit!

Als we de voorspellingen moeten geloven komt het voorjaar er alweer aan. Straks weer het frisse groen vastleggen. Dat blijft mooi en daar kan ik altijd van genieten!