Het lijkt me leuk wat meer te vertellen over dit onderdeel van mijn vak. We kennen allemaal de websites die niet uitstralen wat je tegenwoordig mag verwachten. Smaak is natuurlijk altijd een belangrijk punt maar kwaliteit is eigenlijk waar het om gaat. Als het er goed uit ziet, ook al is het niet mijn smaak, dan zal ik niet gelijk afhaken. Die neiging heb ik wel als het onprofessioneel oogt.
Een website bestaat zeker niet alleen uit foto’s. Een goede opmaak, het lettertype en een o.a. een mooi logo doen ook erg veel. Als de basis goed is kunnen professionele foto’s veel verschil maken. Mensen zijn visueel ingesteld en lezen vaak de tekst deels maar de afbeeldingen ziet men eigenlijk automatisch en geven de kijken gelijk een bepaalde indruk.

Inmiddels heb ik voor vele bedrijven mogen fotograferen. Ik kies bewust voor offertes op maat zodat er voor ieder bedrijf mogelijkheden zijn.
Ik lever een ruime serie foto’s die overal voor ingezet mogen worden. Naast je website kan het bijvoorbeeld voor social media, brochures of mailingen gebruikt worden. Wil of heb je geen website dan kan je een serie laten maken voor social media of bijvoorbeeld drukwerk.

Gemiddeld fotografeer ik 1,5 tot 2 uur voor een complete serie van het pand van buiten en binnen. Een aantal producten en/of dieren met daarnaast nog foto’s van personeel wat aan het werk is. Zo krijgen mensen die je website of social media bekijken een goed beeld van de sfeer. De drempel om binnen te stappen of contact op te nemen is hierdoor lager.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je ook portretten van je personeel wilt of puur foto’s van je producten. We bespreken de wensen en juist de afwisseling in bedrijven en wensen van mensen zijn erg leuk.

Vorige jaar had ik een klus waarbij ik Noord Holland door mocht om bij 6 bedrijven hun product te mogen fotograferen, dit ging om een bedrijf wat prachtige Aquariums levert en juist het fotograferen van de aquariums bij de klanten gaf een goed beeld van de vele mogelijkheden en het resultaat.
Ook loopt er een klus van zo’n 2 jaar waar ik wekelijks de sloop en inmiddels opbouw fotografeer van een nieuw gemeentehuis. Totaal anders maar fantastisch om te doen.

Ik merk dat ook bedrijven aan de andere kant van Nederland me benaderen. Dit omdat mijn foto’s hun erg aanspreken. Een mooi compliment waar ik erg blij mee ben!

Wil je eens kennismaken of vrijblijvend een prijsopgave neem gerust contact op.