Wat gaat de tijd snel, de vakantietijd is al aangebroken. Wel een rare tijd met Corona en de overstromingen. Wat je ook gaat doen de zomer is vaak toch extra genieten. De zonnige periode met veel warmte is in elk geval mijn favoriet!

Het jaar begon rustiger qua fotografie. Bepaalde zaken liepen niet zo vlot door de Corona en ik kreeg de indruk dat mensen in deze onzekere tijd toch wat meer afwachten. Logisch ook!
Gelukkig laat ik me ook inhuren in de financiële branche en de huizenmarkt loopt gigantisch dus werk genoeg. Na een rustige winter in 2020 besloot ik dat het fijn zou zijn iets ernaast te doen om zo ook bij te kunnen dragen aan ons huishouden en te kunnen investeren. Een perfecte combinatie en de fotografie opdrachten kunnen voor gaan omdat ik per week plan en erg flexibel ben.

Gelukkig bleef de fotografie doorlopen. Professioneel fotograferen is echt een droom die uitkomt dus ik blijf hiervoor tijd vrij maken. Ik geniet van het maken van mooie beelden, de mensen die ik ontmoet en de nieuwe plekken waar ik kom.
Ik heb weer geïnvesteerd in opleiding, coaching  (beide inmiddels afgerond) en ik heb top apparatuur aan kunnen schaffen voor een nog betere kwaliteit foto’s.

De laatste maanden merk ik dat de fotografie nog weer meer op gang komt. Ik ben druk bezig om alles voor mijn vakantie te verwerken en na de vakantie staan er alweer opdrachten gepland. Wat heerlijk om zo af te sluiten voor de vakantie.

Een fijne zomer voor iedereen!