Wat gaat het snel en wat ben ik blij dat ik destijds de stap gezet heb. Ik kreeg toen de keuze in dienst te komen op de afdeling waar ik op dat moment werkzaam was of ik kon een nieuwe weg inslaan. Aangezien ik toe was aan een nieuwe uitdaging en ik de kans kreeg op begeleiding en opleiding, was mijn keuze snel gemaakt.

Vanaf de start van Z!E heb ik mooie fotografie opdrachten wat me steeds weer vertrouwen gaf. Daarnaast hielpen de opleidingen voor de nodige extra kennis en het idee dat ook de leraren aan de Fotovakschool steeds positief waren gaf me een goed gevoel.
Doordat de winters nog rustig waren werd ik eind 2019 wel wat onrustig. Ik ben gewend goed voor mezelf te kunnen zorgen en werk daar graag hard voor. Bij het opzetten van een bedrijf heeft dit natuurlijk tijd nodig. Natuurlijk wist ik dat, maar toch voelde het niet goed die tijd af te wachten. Tijd voor actie!
Nog steeds ben ik blij dat ik me naast de fotografie al 1,5 jaar laat inhuren voor het verwerken van hypotheekdossiers. Via diegene die me destijds aangeboden heeft op de afdeling in dienst te komen. Wekelijks plan ik mijn werk, zo kunnen fotografie opdrachten altijd voorgaan. Daarnaast heb ik mogelijkheden extra te investeren in apparatuur en natuurlijk bij te dragen thuis. Tot op heden bevalt deze constructie van beide kanten goed.

Het voordeel van het zelf flexibel plannen is ook dat ik er veel voor onze dochters kan zijn. Ze worden snel groot en nu vinden ze het nog leuk dat ik er ben…

Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwde website. Ik ben blij met de huidige site maar kan mijn projecten niet voldoende kwijt en dat is zonde. Daarnaast had ik destijds ideeën die toen niet mogelijk waren en inmiddels wel. Met de nodige hulp hoop ik alles binnenkort af te hebben zodat iedereen kan zien wat ik allemaal gedaan heb en potentiële klanten kunnen bepalen of het bij ze past.

Het loopt lekker met de fotografie en met veel plezier kom ik op vele verschillende plekken. Ik ben begonnen als dierenfotograaf maar heb al 2 jaar vooral zakelijke klanten en dat past goed bij me. Er zijn inmiddels al veel websites gevuld met mijn foto’s. Soms zijn het bedrijven met dieren, maar ook zonder dieren is dit echt waar ik voor sta en ga!