Het blijft een rare tijd met Corona. Veel dingen kunnen niet of zijn onzeker. Toch kijk ik zelf terug op een mooi jaar. Het maakt je ook creatief en bewuster van dingen die wel kunnen. Het is goed te zien wanneer de Corona hevig was en de fotografie opdrachten minder waren maar in de periodes dat er meer mocht kwamen er gelukkig vele mooie opdrachten!
Het is niet altijd makkelijk met de scholen dicht en beperkingen maar we zijn ons er zeker van bewust van dat wij geen klagen hebben. Naast de fotografie laat ik me nog steeds inhuren voor de hypotheekdossiers en mede daardoor heb ik ook dit jaar weer in de fotografie kunnen investeren.

Mijn hoogtepunten op een rij:

  • Bestaande klanten met nieuwe opdrachten (een mooi compliment)
  • Bedrijven weten Z!E te vinden (mooie nieuwe zakelijke opdrachten)
  • Wekelijks fotograferen voor Gemeente Voorst (bouw van het gemeentehuis)
  • Mijn vernieuwde website
  • Nieuwe lenzen voor mijn Sony (alles leg ik nu vast op de hoogste kwaliteit)

Daarnaast nog vele leuke opdrachten waaronder een lieve hond met puppy’s. Als hondenfotograaf ben ik Z!E ruim 3 jaar terug gestart. Elk jaar komen er nog honden voorbij en dat blijft fantastisch om te doen.

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en hoop ook in 2022 weer vele mooie opdrachten te gaan doen.