Voor Somtoday (Topicus) zijn we met Yvette op pad geweest voor foto’s, video’s en interviews op een school. We wilden graag algemene foto’s van de school en specifieke foto’s van geïnterviewde personen. Dat eerste was best een uitdaging, omdat de school vanwege corona erg leeg was. Ook mag je vanwege de privacywet niet iedereen zo maar op de foto zetten.

Yvette is erg creatief en heeft ondanks de omstandigheden een hele serie mooie foto’s opgeleverd. Ze kwam met allerlei ideeën om de school of het klaslokaal voller te laten lijken. Daarnaast is ze professioneel en weet ze wat ze wil. Ze gaat haar eigen gang en zoekt de beste plekjes en pakt de juiste fotomomenten. We kregen de serie foto’s aangeleverd in groot en klein formaat. Erg klantvriendelijk, scheelt ons weer veel werk :). Een dikke aanrader dus!

Sylvia Plette