Al langer ben ik bezig met fotograferen voor aan wanden. Mijn eerste officiële opdracht voor Z!E sloot al perfect aan bij mijn Wisselende Wand ideeën. Ik mocht alle ruimtes van het bedrijf voorzien van foto’s. De wens was een serie natuurfoto’s. Ik ben op pad gegaan en het personeel mocht zelf een keuze maken welke foto er op desbetreffende werkplek kwam te hangen.
Fantastisch toch? Je eigen uitzicht bepalen! De keuze voor de natuurfoto’s was vooral het rustgevende. Een fijne tegenhanger van het drukke werk en veel binnen zijn.

Al tijden zoek ik een geschikt bedrijf om mee samen te werken. Ik wil zeker weten dat de kwaliteit die ik zelf hanteer ook bij de mensen thuis op de wanden zichtbaar is. Afgelopen zomer, al zittend in de Italiaanse zon, ben ik weer eens op zoek gegaan. Een bedrijf sprak veruit het meeste aan. Van de drie bedrijven die ik benaderd heb reageerden ze het snelst, heel spontaan en was mij gelijk duidelijk dat ze daar service en kwaliteit voorop hebben staan.

Er is erg veel mogelijk waardoor al mijn ideeën (waar ik aan de FotoVakschool al mee bezig ben geweest) ook uitgevoerd kunnen worden. Meer nog zelfs!
Wil je afdrukken op wanden, glas of een bekleding welke ook een akoestische functie heeft? Het kan allemaal!

De mogelijkheden qua foto’s zijn ook groot. Je kan een bestaande afbeelding uit mijn portfolio kiezen of foto’s in opdracht laten maken. Je kan denken aan een foto van het product wat je verkoopt, het pand waarin je werkt of een detail uit je bedrijf zodat je eigen bedrijf terug komt op je wand en zo ook als reclame kan dienen. Je kan ook aangeven waar je van houdt qua kleuren en vormen zodat ik een aantal foto’s kan gaan maken en daaruit gekozen kan worden.
De gekozen foto blijft dan ook van jou waardoor je iets unieks op je wand hebt.

Natuurlijk is dit ook particulier mogelijk. Je kan door het veranderen van een wand een ruimte een totaal nieuwe sfeer geven. Kleuren zijn erg bepalend voor de sfeer die je de ruimte wil geven en hebben daarnaast ook een psychologisch effect.
Vooral in huis zal je waarschijnlijk snel uitgaan van je eigen smaak maar kan het interessant zijn te kijken welke kleur wat met een mens kan doen.

Overweeg je een vernieuwde wand? Ik kom graag langs om de wand te bekijken, te meten en te overleggen wat je wensen zijn. Vervolgens maak ik vrijblijvend een offerte op maat.

Zodra je weet welk beeld het mag worden laat ik het afdrukken en wordt het door een professioneel bedrijf op je wand bevestigd. Dit wordt geheel naadloos en een prachtige strakke wand.

Zijn je twijfels te groot dan kan ik de afbeelding eerst in Photoshop op je wand maken zodat je beter kan zien hoe het kan worden.

Op bovenstaande afbeelding zie je mijn Narcis-foto op een glazen wand. De kleur komt weer terug in de stoelen. Geel is een krachtige positieve kleur en staat voor activiteit en positief denken.