Wat heb ik toch een geweldig vak! De variatie in opdrachten is groot en toch krijg ik de opdrachten die bij mij passen. Zakelijke fotografie op locatie en het type foto’s waar ik voor ga. Het verbaasd mij steeds weer waar ik allemaal terecht kom.

Om een idee te geven even kort vijf opdrachten van de afgelopen maand.

Voor Atomis mocht ik fotograferen bij Heutink Primair Onderwijs B.V., ik liep s ’avonds door een bijna verlaten pand en kreeg alle ruimte mooie foto’s te maken.

Voor Podotherapie Propuls mocht ik in twee dagen langs vier vestigingen om foto’s te maken van de mensen aan het werk, de ruimtes en details van producten en werkzaamheden. Propuls maakt veel gebruik van sociale media en wil van de stockfoto’s af en een meer eigen beeld uitstralen. Heel begrijpelijk want je bent trots op je bedrijf en werkt er hard voor. Wat een fijn team collega’s!

In opdracht van de Ulebelt in samenwerking met de Gemeente Deventer mocht ik foto’s maken met mijn drone en camera van het isoleren van muren op diervriendelijke wijze. Voor mij als dierenvriend extra leuk om hieraan mee te mogen werken. Ik klom hoog op de stijger en de drone vloog over de flat.

Ik ben een samenwerking gestart met Soldicoat BV Kunststofvloeren. Voor Soldicoat mag ik nu maandelijks klanten benaderen om afspraken te plannen voor fotografie. Zo heeft Soldicoat maandelijks input voor Sociale media en voldoende beeldmateriaal voor hun website.

Voor Dalessi Internationaal Transport BV ben ik een dag naar IJhorst geweest om te fotograferen en filmen met drone en camera op kantoor. Wat een prachtig pand! Vervolgens mocht ik vorige week een dag mee met Rene Been langs TIP in Nieuwegein, Rotterdam en naar CLdN in de haven van Rotterdam. Wederom een hele fijne samenwerking waarvan ik net hoor dat het wederzijds is, ook niet onbelangrijk.

Ik vind het altijd interessant om een bedrijf te leren kennen en het is mooi om mijn steentje bij te dragen. Bij CLdN, waar ik voor Dalessi kwam, was het net of we in een totaal andere wereld stapten. De trailer van Dalessi werd overal heen gemanoeuvreerd om zo foto’s te kunnen maken zonder dat er andere bedrijven in beeld kwamen. Wat indrukwekkend hoeveel trailers er op zo’n enorme boot passen!

Met af en toe een middagje oppas (leuk voor oma en de kinderen) is het ook perfect te combineren met ons gezin. We zijn er voor de kinderen nu ze nog willen dat we er zijn 😊

De maand juni is niet eens een uitzondering. Wat een geluk!