AquariumVerhuur

Voor dit bedrijf ben ik Noord Holland doorgereden om 6 locaties te bezoeken (Hem, Hoorn, Zwaag, Den Helder, Alkmaar en Volendam). Dit waren heel uiteenlopende bedrijven waar een mooi aquarium van AquariumVerhuur te zien is. Erg bijzonder om de verschillen zo op een rij te zien. Zout en zoet water, met dus iedere keer andere vissen en planten. Een aquarium met een groenwand, een aquarium in de muur welke vanaf 2 kanten te bekijken is en een aquarium van 6 meter lang welke vanuit de winkel zichtbaar is en vanuit het magazijn waar ook veel medewerkers werken.

Het kijken naar de vissen is rustgevend en het maakt een ruimte speciaal. In het zorgcentrum kwamen ook mensen langs en vertelden meer over de vissen en hoe graag ze ernaar keken. Daarnaast waren er diverse wachtruimtes waar je tijdens het wachten kan kijken naar de mooie kleuren en het zwemmen van de vissen. Ik heb volop genoten van deze dag!

Review

“Het is enorm moeilijk om mooie foto’s van aquariums te maken: maar Yvette heeft voor een prachtig resultaat gezorgd. Ze is bij een aantal klanten van ons langs geweest en heeft bijzondere foto’s gemaakt! Ik ben er erg blij mee. Ook is ze flexibel, communicatief goed en wil ze echt dat de klant tevreden is. Zeker aan te raden.”

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.