Opstellingen voor business

Jessica (eigenaar van Yessgevoel) en Nico de Jong (eigenaar van Onwijs Marketing ) organiseerden een bijeenkomst voor ondernemers en (marketing)professionals die al vanuit intuïtie of gevoel werken, maar nog een verdere verdieping wensen in het tot de kern komen van uitdagingen of problemen. Mensen die nieuwsgierig zijn naar de inzet van opstellingen. In een opstelling ga je, snel en zonder veel woorden, intuïtief ontdekken wat de onbewuste oorzaak achter ons gedrag is.

Een geheel nieuwe wereld voor mij. Mijn taak was om de sfeer en emotie zoveel mogelijk vast te leggen. Om een beeld te geven staat hieronder een selectie van beelden die online getoond mag worden.

Review

Yvette heb ik leren kennen als een flexibele en goed afgestemde fotograaf. Ze voelt intuïtief aan wat haar klant nodig heeft en levert een prachtig eindresultaat. Ik heb meerdere keren gewerkt met Yvette en kan haar met een warm hart aanbevelen!

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.