Het ondernemen is heerlijk flexibel en daar geniet ik van! Natuurlijk zijn er tegenslagen, de belasting wist mij een paar keer op rij te verrassen.
Onlangs had ik een verschil van smaak over foto’s (dat maakt mij weer even onzeker). Maar als ik de afgelopen 4,5 jaar bekijk heb ik zoveel tevreden klanten en terugkerende klanten. Die keer dat het net even anders loopt blijft klant koning en komt ook dat weer goed.

Ik vind het fijn lekker druk te zijn met Z!E en daarnaast kan ik bijna altijd onze dochters naar school brengen en ophalen. We zijn er voor de sport, dans en als er iets op school is kunnen we er bijna altijd zijn en anders gaat een van ons.

De laatste tijd scrolde ik steeds door alle weerberichten heen. Er waren meerdere opdrachten waar wat blauwe lucht en droog weer toch echt van belang is. De bomen waren laat groen, dus schoven sommige opdrachten al wat door.
Net toen alles was gepland, oma als oppas voor de hele dagen en alles verdeeld zodat het nabewerken aansluitend kan, bleef het weer somber en nat. Het gaf mij onverwacht tijd aan andere dingen te werken die ook belangrijk zijn maar soms naar de achtergrond raken. Dus uiteindelijk gaf het ook wel weer wat rust.

Het zonnetje lijkt zich vanaf nu steeds meer te laten zien. Zakelijk gezien komt het zeer goed uit maar ook ik kan wel wat warmte en zon gebruiken!

Daarnaast ben ik lekker bezig met mijn drone en filmen met de camera. Een mooie aanvulling op de fotografie en ook erg leuk om te doen.

Ik geniet enorm van mijn fijne bedrijf en flexibel ben ik gelukkig van nature al.