Tandartsenpraktijk Kerkstraat

Voor deze tandarts heb ik inmiddels al meerdere keren mogen fotograferen. Ik heb portretten gemaakt van alle werknemers en foto’s gemaakt voor de nieuwe website. Ik ga er altijd weer voor om dingen net anders vast te leggen. Beelden met Beleving!

Wat ik zo leuk vind aan deze tandartspraktijk is de aandacht die gaat naar details in het pand. Veel mensen houden niet van een bezoek aan de tandarts maar bij deze tandarts kijk je naar een mooi plafond en er hangen prachtige foto’s van Deventer door het pand heen. Dit alles zorgt voor sfeer en afleiding voor de patiënten.

 

Review

“Eerder had Yvette al naar volle tevredenheid van ons team portretfoto’s gemaakt. Toen er voor onze nieuwe website ook bedrijfsfoto’s nodig waren,  was de keuze dat Yvette dit mocht gaan doen dan ook snel gemaakt.

Na een kort overleg over onze wensen is Yvette aan de slag gegaan. Wij hadden een voorkeur voor fotograferen op een bepaald moment op de dag, voor Yvette geen probleem. Meedenkend, creatief en flexibel. Heel prettig.

Ze gaat lekker haar gang, zoekt goede plekken en hoeken, wat echt prachtige professionele foto’s oplevert. Wij zijn blij met Yvette!”

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.