Topicus (Somtoday)

Topicus is een bedrijf uit Deventer dat ik al kende vanuit de financiële wereld. Ze ontwikkelen zich razendsnel en zijn enorm gegroeid. Naast de financiële sector richten ze zich ook op de zorg en het onderwijs. Het doel is om mensen en systemen te verbinden tot een goed functionerend geheel.

Ik mocht mee met Sylvia en Danielle van Somtoday (Topicus Onderwijs). We gingen naar een middelbare school in Oud-Beijerland. Daar werden video-opnames gemaakt van een aantal interviews inzake de Somtoday app. Mijn taak was het fotograferen van de geïnterviewden, een beeld van de school en de leerlingen waar mogelijk (i.v.m. de privacy is dit lastig en heb ik geen foto’s met leerlingen in mijn portfolio toegevoegd).

Review

“Voor Somtoday (Topicus) zijn we met Yvette op pad geweest voor foto’s, video’s en interviews op een school. We wilden graag algemene foto’s van de school en specifieke foto’s van geïnterviewde personen. Dat eerste was best een uitdaging, omdat de school vanwege corona erg leeg was. Ook mag je vanwege de privacywet niet iedereen zo maar op de foto zetten.

Yvette is erg creatief en heeft ondanks de omstandigheden een hele serie mooie foto’s opgeleverd. Ze kwam met allerlei ideeën om de school of het klaslokaal voller te laten lijken. Daarnaast is ze professioneel en weet ze wat ze wil. Ze gaat haar eigen gang en zoekt de beste plekjes en pakt de juiste fotomomenten. We kregen de serie foto’s aangeleverd in groot en klein formaat. Erg klantvriendelijk, scheelt ons weer veel werk 🙂 Een dikke aanrader dus!”

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.