Dalessi Internationaal Transport

Voor Dalessi Internationaal Transport ben ik gevraagd te fotograferen en filmen op meerdere locaties. Dag één ben ik op kantoor in IJhorst geweest waar ook gelijk een vrachtwagen kwam voor een combinatie van foto’s. Dag twee ben ik meegegaan via Tip Nieuwegein en Rotterdam naar de havens van Rotterdam. Bij Tip staan vele trucks geparkeerd en wordt onderhoud gepleegd.
Bij CLdN (haven Rotterdam) konden we zien hoe de trucks de boot opgaan. Gezien de strenge regelgeving kan ik hiervan weinig foto’s laten zien. Naast het beperkt fotograferen, mocht ik daar ook niet filmen.

Dalessi gaat de foto’s en video’s gebruiken voor de vernieuwde website en wilde bewust een gevarieerd beeld laten zien van de tansportwereld.

 

Review

Wij hebben een opdracht aan Yvette gegeven voor video/foto’s/droneshots voor onze nieuwe website. Dit is uitstekend bevallen. Yvette is professioneel, meedenkend en zeer schappelijk. Ik zou Yvette van harte aanbevelen voor (zakelijke) fotografie!

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag! Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.