Willem Barentsz bootverhuur

Vanaf een boot fotograferen was weer nieuw voor me. Ik mocht portretten maken van het personeel en een teamfoto. Om er goed bij te kunnen ben ik op de boot ernaast gaan staan, het schommelde wat maar gelukkig staat wat beweging een goede foto niet meer in de weg met de kwaliteit camera’s van tegenwoordig.

Naast de portretten heb ik ook foto’s gemaakt van de boot. Zo heeft het bedrijf weer voldoende variatie voor social media en de website. Wil je eens varen op deze mooie boot bekijk dan even de website voor de volledige informatie (https://bootverhuur-midden-nederland.nl/). De eigenaren bieden de mogelijkheid voor een gratis proefvaart en leggen dan alles uit, een aanrader!

Review

“Recent vroegen we Yvette om ons team eens goed op de plaat te zetten. Het resultaat mag er zijn! Erg blij met haar: ze dacht enorm goed met ons mee en maakte er heel natuurlijke beelden van; onze marketing-uitingen zijn hiermee een stuk persoonlijker geworden. We merkten direct dat onze huurders dit erg waarderen; de drempel om contact op te nemen is een stuk kleiner geworden.

Ze gaat lekker haar gang, zoekt goede plekken en hoeken, wat echt prachtige professionele foto’s oplevert. Wij zijn blij met Yvette!”

Wil je meer weten?

Dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken, ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen. Ik denk graag mee en ben flexibel.