Portfolio

Beeldend Bedrijf

Beelden zeggen veel! Een fotoreportage kan een mooie vorm van reclame zijn.  Je kan het gebruiken om het verhaal achter een product over te brengen of om inzicht te geven in je bedrijf en wat jij belangrijk vind.
Zeker in deze tijd is social media en je website vaak het eerste wat mensen bekijken. Dat geeft al een eerste indruk van je bedrijf, professioneel beeldmateriaal maakt verschil.

Wil je meer voorbeelden zien of kennismaken neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. 

Creatieve Kijk

Om je kantoor of woning een unieke sfeer te geven kunnen beelden aan de wand veel doen. Ik heb voor een klant van mij de kantoren en gang mogen voorzien van uitvergrotingen in de categorie natuur. We hebben besproken wat de wensen zijn en ik ben met de camera op pad gegaan. Geweldig om te doen en het resultaat valt erg in de smaak.

Je kan op verzoek foto’s laten maken maar ook foto’s uit mijn portfolio bestellen. Ik kan zorgen dat deze op het gewenste materiaal of in de gewenste lijst geleverd word.

Harige Honden

Dieren zijn altijd al mijn favoriet. Als ik ergens kom waar dieren zijn observeer ik ze graag en als het mogelijk is maak ik contact en aai ik het dier. Het vastleggen van dieren op de foto is vanwege de beweeglijkheid en het ontbreken van poseren een uitdaging. Wat het ook erg leuk maakt. Ik probeer contact te maken of me juist verdekt op te stellen. Dit hangt erg af van het soort dier en van het karakter.

Vaak betekenen dieren veel voor mensen betekenen. Een uniek beeld van je lieve huisdier is voor veel mensen heel waardevol.