Portfolio

Harige Honden

Dieren zijn altijd al mijn favoriet. Als ik ergens kom waar dieren zijn observeer ik ze graag en als het mogelijk is maak ik contact en aai ik het dier. Het vastleggen van dieren op de foto is vanwege de beweeglijkheid en het ontbreken van poseren een uitdaging. Wat het ook erg leuk maakt. Ik probeer contact te maken of me juist verdekt op te stellen. Dit hangt erg af van het soort dier en van het karakter.

Vaak betekenen dieren veel voor mensen betekenen. Een uniek beeld van je lieve huisdier is voor veel mensen heel waardevol.

Creatieve Kijk

Om je kantoor of woning een unieke sfeer te geven kunnen beelden aan de wand veel doen. Ik heb voor een klant van mij de kantoren en gang mogen voorzien van uitvergrotingen in de categorie natuur. We hebben besproken wat de wensen zijn en ik ben met de camera op pad gegaan. Geweldig om te doen en het resultaat valt erg in de smaak.

Je kan op verzoek foto’s laten maken maar ook foto’s uit mijn portfolio bestellen. Ik kan zorgen dat deze op het gewenste materiaal of in de gewenste lijst geleverd word.

Meer met Mensen

Natuurlijk fotografeer ik ook veel mensen. Liefst op een spontane manier zodat ze zichzelf echt herkennen in de foto en de sfeer ontspannen is.
Bij de start van mijn bedrijf besloot ik me op dieren te richten. Dit aangezien ik dieren geweldig vind en ze vaak doen wat ze zelf willen waardoor het vanzelf spontaan is.

Ik heb inmiddels al veel opdrachten gehad met mensen en merk dat het heel goed ongedwongen kan. Het contact met mensen en de afwisseling tussen zakelijke portretten en kinderen vind ik erg leuk.