Portfolio

Dieren

Dieren zijn altijd al mijn favoriet. Als ik ergens kom waar dieren zijn observeer ik ze graag en als het mogelijk is maak ik contact en aai ik het dier. Het vastleggen van dieren op de foto is vanwege de beweeglijkheid en het ontbreken van poseren een uitdaging. Wat het ook erg leuk maakt. Ik probeer contact te maken of me juist verdekt op te stellen. Dit hangt erg af van het soort dier en van het karakter.

Vaak betekenen dieren veel voor mensen betekenen. Een uniek beeld van je lieve huisdier is voor veel mensen heel waardevol.

Natuur

Natuur sluit voor mij erg aan bij dieren. Veel dieren leven in de natuur en vele huisdieren genieten van de natuur in de zin van water, het bos of de tuin. Ik kan erg genieten van de rust en schoonheid die de natuur biedt.  De natuur kent oneindige variatie door seizoenen, plekken en soorten planten en dieren. Daarbij nog alle technieken die de camera rijk is en de diverse hoeken om vanuit te fotograferen.

Ik ervaar dat mensen natuurfoto’s graag mooi ingelijst ophangen in huis. Je kan denken aan je favoriete plek ergens in de natuur. Ook bestaat de mogelijkheid wensen te omschrijven qua beleving, kleur en voorkeuren zodat ik een aantal foto’s ga maken. Daar kan dan de foto naar wens uit gekozen worden. Doordat het uniek en persoonlijk is heb je iets speciaals in huis.

Mensen

Natuurlijk fotografeer ik ook veel mensen. Liefst op een spontane manier zodat ze zichzelf echt herkennen in de foto en de sfeer ontspannen is.
Bij de start van mijn bedrijf besloot ik me op dieren te richten. Dit aangezien ik dieren geweldig vind en ze vaak doen wat ze zelf willen waardoor het vanzelf spontaan is. 

Ik heb inmiddels al veel opdrachten gehad met mensen en merk dat het heel goed ongedwongen kan. Leuk!

Zakelijk en Creatief

Ik ben iemand die hart voor de zaak heeft, nu met mijn eigen onderneming natuurlijk helemaal! In het verleden heb ik mooie banen gehad bij interessante bedrijven waar ik voor de volle 100% voor ging. Ik vind het erg leuk om mee te denken hoe je door middel van beelden je bedrijf goed naar buiten kunt brengen en je product beter kan verkopen.

Creatief ben ik van nature en ik ben heel blij daar weer volop van te genieten. Natuurlijk moet je als professioneel fotograaf de techniek kennen. Dit heb ik met heel veel plezier geleerd bij de FotoVakschool. 
Door net anders te kijken kan je van gewone dingen prachtige beelden maken en zal je eindresultaat verrassend zijn.