Beeldend Bedrijf

Beelden zeggen veel! Een fotoreportage kan een hele mooie vorm van reclame zijn.  Je kan het gebruiken om het verhaal achter een product over te brengen of om inzicht te geven in je bedrijf en je product.

Ik heb inmiddels al veel bedrijven mogen fotograferen.

Zakelijke Projecten

Ik heb momenteel een groot project lopen die totaal anders is dan al het andere. Namelijk de circulaire sloop en opbouw van het gemeentehuis in Voorst. Geweldig om te doen! Doordat ik het wekelijks fotografeer ontdek ik veel over hoe dit in zijn werk gaat, erg interessant.

Daarnaast fotografeer ik vaak voor websites, mailingen en brochures. Fotografie is eigenlijk onmisbaar wil je je bedrijf goed laten zien. Mensen kunnen zo op afstand kennis maken en kijken of je bedrijf bij hen past. Wil je ideeën uitwisselen en kennis maken neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Reportage

Beelden zeggen veel en juist zakelijk zijn beelden goed in te zetten op social media, voor brochures, mailings of op je website. Ik vind het erg leuk om mee te denken hoe je door middel van beelden je bedrijf goed naar buiten kunt brengen en je product beter kan verkopen.

Van mijn zakelijke portretten heb ik online weinig staan omdat niet iedereen dat prettig vind. Als ik geen duidelijke toestemming krijg gebruik ik de foto’s niet. Wil je meer voorbeelden zien neem dan contact op om kosteloos en vrijblijvend in een persoonlijk gesprek werk te bekijken en eventuele wensen te bespreken.

Zakelijke portretten

Mensen vinden het prettig te weten met wie ze zakendoen. Portretten zijn daarom van groot belang en kunnen op vele manieren.

Ik heb een zwart scherm welke ik op locatie kan opzetten maar vaker gebruik ik een muur, het bedrijf of de natuur als achtergrond. Zo ontstaat er een serie maar is het net even anders.
Aangezien niet iedereen graag op de website staat heb ik niet alles op mijn site staan. Het voorbeeld met de muur als achtergrond is zichtbaar op https://dewingerd-pcbovoorst.nl/team. Maak gerust vrijblijvend een afspraak zodat ik meer werk kan laten zien.