Yvette Rottink

Creatieve dier- en natuurfotografie

Yvette Rottink

Kwaliteit, betrouwbaarheid, creativiteit en service zijn voor mij belangrijk. Heb je specifieke ideeën, vragen of opmerkingen twijfel niet, maar neem contact op. Dan bespreken we de opties in een persoonlijk gesprek.

 

Yvette Rottink

Gediplomeerd VakFotograaf, Beelden met Beleving

 

Kwaliteit, enthousiasme, creativiteit en service zijn voor mij belangrijk. Heb je specifieke ideeën, vragen of opmerkingen twijfel niet, maar neem contact op. We plannen een vrijblijvende afspraak om nader kennis te maken en onze ideeën uit te wisselen.

Regelmatig krijg ik te horen dat ik het net even anders vastleg en dat mijn foto’s veel rust uitstralen.

Fotograferen vind ik geweldig om te doen! Ik wil alles weten van de techniek achter fotograferen om dat beeld te kunnen maken wat ik in mijn hoofd heb.

Ik fotografeer veel zakelijk voor websites en reclamemateriaal, dat vind ik erg leuk om te doen. Je kan met de juiste foto’s een groot verschil maken. Daarnaast maak ik graag beelden voor aan de wand thuis of op kantoor. Ik houd ervan om hele gewone dingen vast te leggen met beleving!
In mijn huidige baan miste ik het contact met mensen en kon ik mijn creativiteit niet kwijt. Met mijn bedrijf Z!E kan ik mijn hart volgen en doen waar ik van geniet!

Om een indruk te krijgen van mijn werk kan je mijn portfolio’s online bekijken. Wil je liever persoonlijk kennismaken of meer werk zien neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Beeldend Bedrijf

Beelden zeggen veel! Een fotoreportage kan een mooie vorm van reclame zijn.  Je kan het gebruiken om het verhaal achter een product over te brengen of om inzicht te geven in je bedrijf en wat jij belangrijk vind.

Zeker in deze tijd zijn social media en je website vaak het eerste wat mensen bekijken, online krijgt men een eerste indruk. Goed beeldmateriaal maakt veel verschil.

Wil je meer voorbeelden zien of kennismaken neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat. Dan kunnen we ideeën uitwisselen en wensen bespreken.

Wisselende Wand

Om je kantoor of woning een unieke sfeer te geven kunnen beelden aan de wand veel verschil maken. Je kan een gehele wand bekleden voor een groots effect.

Ik kan gericht fotograferen zodat je een foto kan laten terugkomen die in je bedrijf genomen is. Daarnaast kan je je wensen doorgeven en kiezen uit de gemaakte serie. Kleuren hebben veel effect op mensen dus afhankelijk van de ruimte kan je de kleur bepalen.

In deze portfolio zie je een aantal voorbeelden. Er is veel mogelijk! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.  Zo kan ik mee denken aan de hand van je wensen.

Z!E Fotografie

Yvette Rottink

H.W. Iordensweg 10
7391 KA TWELLO
06-25448889

Z!E Fotografie

Yvette Rottink

H.W. Iordensweg 10 7391 KA TWELLO yvette@ziefotografie.nl 06-25448889

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.